Joico Vero K-Pac Chrome B6 Toffee

95,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 dages levering
Joico Vero K-Pac Chrome B6 Toffee 60mlJoico Vero farverKunsten at farve og den avancerede videnskab er gået sammen om at skabe Vero System; den første og eneste hårfarve, der genopbygger håret under selve farvningen. Det er det første og eneste farvesystem, med den eksklusive teknologi, som leverer det ultimative inden for refleks, langtidsholdbarhed og glansfuldt, sundt hår. Skabt til perfektionisten, der har behov for det ultimative produkt til fremstilling af levende og moderigtige farver, der inspirerer og alligevel opretholder kvaliteten ved hver hårfarvning. Et revolutionært farvekoncept for professionelle modeskabere på verdensplan.Dette er professionelle farver, det vil sige kemi og derfor er det vigtig med den rigtige information, før du går i gang. Kontakt din frisør og hvis du har den nødvendige viden, så god fornøjelse i en farverig hverdag.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Hårfarver & Tilbehør Joico

Beskrivelse

Joico Vero K-Pac Chrome B6 Toffee 60ml

Joico Vero farver

Kunsten at farve og den avancerede videnskab er gået sammen om at skabe Vero System; den første og eneste hårfarve, der genopbygger håret under selve farvningen.

Det er det første og eneste farvesystem, med den eksklusive teknologi, som leverer det ultimative inden for refleks, langtidsholdbarhed og glansfuldt, sundt hår. Skabt til perfektionisten, der har behov for det ultimative produkt til fremstilling af levende og moderigtige farver, der inspirerer og alligevel opretholder kvaliteten ved hver hårfarvning.

Et revolutionært farvekoncept for professionelle modeskabere på verdensplan.

Dette er professionelle farver, det vil sige kemi og derfor er det vigtig med den rigtige information, før du går i gang. Kontakt din frisør og hvis du har den nødvendige viden, så god fornøjelse i en farverig hverdag.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Joico Vero K-Pac Chrome B6 Toffee
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.