Joico Moisture Recovery Conditioner

250 ml

spar43%

Din pris 119,00 kr Vejl. udsalgspris 209,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 dages levering
Fugtgivende og plejende balsam til tykt, kruset og tørt hår.Denne conditioner er beriget med en kombination af plejende olier, der tilfører masser af fugt til håret. Håret efterlades silkeblødt, medgørligt og nemt at rede ud.Anvendelse:Påfør en passende mængde balsam i nyvasket hår. Massér conditioneren godt ind i hårets længder og spidser, og lad den virke et par minutter. Skyl efter med varmt vand. Vi anbefaler, at du anvender en plejende shampoo sammen med din balsam for et optimalt resultat.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Conditioner Joico Nyt Design Joico Moisture Recovery Joico 1000 ml Joico Tørt hår 250 ml Fugtgivende Nærende Plejende

Beskrivelse

Fugtgivende og plejende balsam til tykt, kruset og tørt hår.

Denne conditioner er beriget med en kombination af plejende olier, der tilfører masser af fugt til håret. Håret efterlades silkeblødt, medgørligt og nemt at rede ud.

Anvendelse:

Påfør en passende mængde balsam i nyvasket hår. Massér conditioneren godt ind i hårets længder og spidser, og lad den virke et par minutter. Skyl efter med varmt vand. Vi anbefaler, at du anvender en plejende shampoo sammen med din balsam for et optimalt resultat.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Joico Moisture Recovery Conditioner
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.