Joico K-PAK Reconstruct Deep-Penetrating (U)

1000 ml

79%

Din pris 345,00 kr Vejl. udsalgspris 1.660,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 dages levering
Joico K-pak Reconstruct er en hårkur, der styrker og genopbygger håret, så det efterlades blødt og lækkert. Til ødelagt og kemisk behandlet hår. Joico Reconstruct er 10 i træk kåret til Bedste Hårkur af professionelle frisører!Joico K-Pak har den største koncentration af Quadramine Complex, der sikrer genopbygning af håret. Produkterne genopretter, genopbygger, beskytter og styrker ødelagt og kemisk behandlet hår. Resultatet kan ses blot efter én hårvask! Håret er genopbygget med fornyet styrke og liv. Produkterne har skønne dufte af citrus fra mandarin og mango blandet med hibiscus og bambusblade med undertoner af kokos og hvid musk.NB! Der medfølger ingen pumpe, men den kan tilkøbes lige her.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Hårkur Joico K-Pak K-PAK - Genopbygning Joico 1000 ml Joico Farvet hår Skadet og slidt hår 1000 ml Beskyttende Mod skadet og slidt hår Til farvet og behandlet hår

Beskrivelse

Joico K-pak Reconstruct er en hårkur, der styrker og genopbygger håret, så det efterlades blødt og lækkert. Til ødelagt og kemisk behandlet hår.

Joico Reconstruct er 10 i træk kåret til Bedste Hårkur af professionelle frisører!

Joico K-Pak har den største koncentration af Quadramine Complex, der sikrer genopbygning af håret. Produkterne genopretter, genopbygger, beskytter og styrker ødelagt og kemisk behandlet hår. Resultatet kan ses blot efter én hårvask! Håret er genopbygget med fornyet styrke og liv.

Produkterne har skønne dufte af citrus fra mandarin og mango blandet med hibiscus og bambusblade med undertoner af kokos og hvid musk.
NB! Der medfølger ingen pumpe, men den kan tilkøbes lige her.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Joico K-PAK Reconstruct Deep-Penetrating (U)
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Bring Burd DAO GLS Instabox PostNord