Joico K-Pak Hydrator Intense Treatment

1000 ml

Bedømmelse:
100% of 100
369,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 dages levering
En intensiv, fugtgivende hårkur til ekstremt tørt og beskadiget hår. Denne hårmaske tilfører øjeblikkelig fugt og pleje til håret, så håret efterlades silkeblødt og medgørligt. Derudover fugtes hårspidserne, så håret får et velplejet og krusfrit look samt en fantastisk glansfuld finish.Anvendelse: Fordel kuren i nyvasket håndklædetørt hår. Lad den virke i 3-5 minutter og skyl grundigt efter med varmt vand. Vi anbefaler, at du afslutter med fugtgivende balsam for at lukke hårstråene igen.NB! Der medfølger IKKE pumpe, men den kan tilkøbes lige her.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Hårkur Joico Nyt Design Joico K-Pak Joico 1000 ml Joico Skadet og slidt hår Tørt hår Tykt og kruset hår 1000 ml Fugtgivende Mod skadet og slidt hår

Beskrivelse

En intensiv, fugtgivende hårkur til ekstremt tørt og beskadiget hår.

Denne hårmaske tilfører øjeblikkelig fugt og pleje til håret, så håret efterlades silkeblødt og medgørligt. Derudover fugtes hårspidserne, så håret får et velplejet og krusfrit look samt en fantastisk glansfuld finish.

Anvendelse:

Fordel kuren i nyvasket håndklædetørt hår. Lad den virke i 3-5 minutter og skyl grundigt efter med varmt vand. Vi anbefaler, at du afslutter med fugtgivende balsam for at lukke hårstråene igen.

NB! Der medfølger IKKE pumpe, men den kan tilkøbes lige her.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Joico K-Pak Hydrator Intense Treatment
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.