Joico K-Pak Color Therapy Shampoo

1000 ml

229,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Beskyttende shampoo til farvebehandlet hår.Denne shampoo renser skånsomt dit hår uden at skade din smukke hårfarve. Shampooen beskytter effektiv hårfarven fra at famle og blive trist at se på. Derudover virker den genopbyggende på hårstråene, så håret efterlades stærkt, sundt og glansfuldt.Anvendelse:Påfør en passende mængde shampoo i vådt hår. Massér shampooen godt ind i hår og hovedbund, og skyl efter med varmt vand. Gentag om nødvendigt. Vi anbefaler, at du afslutter med en farvebevarende balsam for et optimalt resultat. NB! Der medfølger IKKE pumpe, men den kan tilkøbes lige her.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Shampoo Joico K-Pak Joico 1000 ml Joico Farvet hår 1000 ml Beskyttende Glansgivende Til farvet og behandlet hår

Beskrivelse

Beskyttende shampoo til farvebehandlet hår.

Denne shampoo renser skånsomt dit hår uden at skade din smukke hårfarve. Shampooen beskytter effektiv hårfarven fra at famle og blive trist at se på. Derudover virker den genopbyggende på hårstråene, så håret efterlades stærkt, sundt og glansfuldt.

Anvendelse:

Påfør en passende mængde shampoo i vådt hår. Massér shampooen godt ind i hår og hovedbund, og skyl efter med varmt vand. Gentag om nødvendigt. Vi anbefaler, at du afslutter med en farvebevarende balsam for et optimalt resultat.

NB! Der medfølger IKKE pumpe, men den kan tilkøbes lige her.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Joico K-Pak Color Therapy Shampoo
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.