Joico K-Pak Color Therapy Conditioner

1000 ml

269,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Beskyttende balsam til farvebehandlet hår.Denne conditioner beskytter effektiv din smukke hårfarve fra at famle og blive trist at se på. Derudover virker den genopbyggende på hårstråene, så håret efterlades stærkt, sundt og glansfuldt.Anvendelse:Påfør en passende mængde balsam i nyvasket hår. Massér conditioneren godt ind i hårets længder og spidser, og lad den virke et par minutter. Skyl efter med varmt vand. Vi anbefaler, at du anvender en farvebevarende shampoo sammen med din balsam for et optimalt resultat. NB! Der medfølger IKKE pumpe, men den kan tilkøbes lige her.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Conditioner Joico K-Pak Joico 1000 ml Joico Farvet hår 1000 ml Beskyttende Glansgivende Til farvet og behandlet hår

Beskrivelse

Beskyttende balsam til farvebehandlet hår.

Denne conditioner beskytter effektiv din smukke hårfarve fra at famle og blive trist at se på. Derudover virker den genopbyggende på hårstråene, så håret efterlades stærkt, sundt og glansfuldt.

Anvendelse:

Påfør en passende mængde balsam i nyvasket hår. Massér conditioneren godt ind i hårets længder og spidser, og lad den virke et par minutter. Skyl efter med varmt vand. Vi anbefaler, at du anvender en farvebevarende shampoo sammen med din balsam for et optimalt resultat.

NB! Der medfølger IKKE pumpe, men den kan tilkøbes lige her.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Joico K-Pak Color Therapy Conditioner
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.