Joico Blonde Life Brightening Shampoo

1000 ml

spar49%

Din pris 299,00 kr Vejl. udsalgspris 585,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Glansgivende shampoo til blondt hår.Denne shampoo renser skånsomt dit hår i dybden, samtidig med at den bevarer hårets naturlige glans og intensitet. Shampooen er beriget med plejende olier, der hjælper med at opretholde hårets styrke, blødhed og shine.Shampooen er desuden fri for SLS/SLES sulfater.Anvendelse:Påfør en passende mængde shampoo i vådt hår. Massér shampooen godt ind i hår og hovedbund, og skyl efter med varmt vand. Gentag om nødvendigt. Vi anbefaler, at du afslutter med en glansgivende balsam for et optimalt resultat.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Shampoo Joico Nyt Design Joico 1000 ml Joico Blonde Life Joico Blondt og lysnet hår 1000 ml Fugtgivende Glansgivende Sulfatfri Til blondt og lysnet hår

Beskrivelse

Glansgivende shampoo til blondt hår.

Denne shampoo renser skånsomt dit hår i dybden, samtidig med at den bevarer hårets naturlige glans og intensitet. Shampooen er beriget med plejende olier, der hjælper med at opretholde hårets styrke, blødhed og shine.

Shampooen er desuden fri for SLS/SLES sulfater.

Anvendelse:

Påfør en passende mængde shampoo i vådt hår. Massér shampooen godt ind i hår og hovedbund, og skyl efter med varmt vand. Gentag om nødvendigt. Vi anbefaler, at du afslutter med en glansgivende balsam for et optimalt resultat.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Joico Blonde Life Brightening Shampoo
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.