Joico Blonde Life Brightening Masque

150 ml

spar50%

Din pris 125,00 kr Vejl. udsalgspris 249,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Glansgivende hårkur til blondt hår.Denne ultra-plejende maske er beriget med nærende olier, der tilfører øjeblikkelig fugt og pleje til håret. Hårkuren gør håret medgørligt samt nemt at rede ud, og så sørger den for, at håret bevarer sin glans og intensitet.Anvendelse:Påfør en passende mængde hårkur i nyvasket hår. Massér hårkuren godt ind i hår og hovedbund, og lad den virke i 2-5 minutter. Skyl efter med varmt vand. Vi anbefaler, at du afslutter med en glansgivende balsam for at lukke hårstråene og derved beskytte håret mest muligt.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Hårkur Joico Nyt Design Joico Blonde Life Joico Blondt og lysnet hår 150 ml Fugtgivende Glansgivende Nærende Plejende Til blondt og lysnet hår

Beskrivelse

Glansgivende hårkur til blondt hår.

Denne ultra-plejende maske er beriget med nærende olier, der tilfører øjeblikkelig fugt og pleje til håret. Hårkuren gør håret medgørligt samt nemt at rede ud, og så sørger den for, at håret bevarer sin glans og intensitet.

Anvendelse:

Påfør en passende mængde hårkur i nyvasket hår. Massér hårkuren godt ind i hår og hovedbund, og lad den virke i 2-5 minutter. Skyl efter med varmt vand. Vi anbefaler, at du afslutter med en glansgivende balsam for at lukke hårstråene og derved beskytte håret mest muligt.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Joico Blonde Life Brightening Masque
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.