John Masters Scalp - Deep Scalp Follicle Treatment (U)

spar20%

final_price
Din pris 189,00 kr Vejl. udsalgspris 239,00 kr
Status:På lager
John Masters Deep Scalp Follicle Treatment & Volumiser 59 mlØkologisk hovedbundsbehandling for en sund hovedbund og hårvækst. John Masters Organics deep scalp follicle treatment and volumizer for thinning hair er velegnet til at øge volumen af fint og tyndt hår.Behandlingen fra John Masters Organics fremmer en sund hårvækst, ved at forbedre din hovedbunds tilstand. En unik kombination af økologiske urter og æteriske olier hjælper med til at sikre optagelsen af næringsstoffer, stimulerer cirkulationen, afbalancerer produktionen af hovedbundsfedt og eliminerer frie radikaler. Dette resulterer i en optimal hovedbund og et sundt hår.Uden parabenerEn blanding til dagligt brug, der fremmer sund hårvækst ved at forbedre din hårbunds tilstand. Nøje udvalgte ingredienser giver håret mere volumen og glans.Anvendelse:Bruges efter shampoo og conditioner. Spray opløsningen fra John Masters direkte i hovedbunden og masser ind. Lad opløsningen sidde i. Benyt den efter hver hårvask for at bevare en sund hovedbund.BEAUTYCOS - we care
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Dag til dag levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje Hårkur Leave-in hårkur John Masters 59 ml

Beskrivelse

John Masters Deep Scalp Follicle Treatment & Volumiser 59 ml

Økologisk hovedbundsbehandling for en sund hovedbund og hårvækst.
John Masters Organics deep scalp follicle treatment and volumizer for thinning hair er velegnet til at øge volumen af fint og tyndt hår.

Behandlingen fra John Masters Organics fremmer en sund hårvækst, ved at forbedre din hovedbunds tilstand.
En unik kombination af økologiske urter og æteriske olier hjælper med til at sikre optagelsen af næringsstoffer, stimulerer cirkulationen, afbalancerer produktionen af hovedbundsfedt og eliminerer frie radikaler.
Dette resulterer i en optimal hovedbund og et sundt hår.

Uden parabener

En blanding til dagligt brug, der fremmer sund hårvækst ved at forbedre din hårbunds tilstand.
Nøje udvalgte ingredienser giver håret mere volumen og glans.

Anvendelse:
Bruges efter shampoo og conditioner. Spray opløsningen fra John Masters direkte i hovedbunden og masser ind. Lad opløsningen sidde i. Benyt den efter hver hårvask for at bevare en sund hovedbund.

BEAUTYCOS - we care
Skriv din egen anmeldelse
Log ind eller tilmeld for at give bedømmelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration