John Masters Honey & Hibiscus Reconstructor (U)

118 ml

spar28%

Din pris 259,00 kr Vejl. udsalgspris 359,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 dages levering
John Masters Honey & Hibiscus Reconstructor 118mlGenopbyggende økologisk hårkur uden parabener til tørt og skadet hår.John Masters Organics Honey & hibiscus hair reconstructor er en intensiv hårplejekur, der revitaliserer og genopbygger tørt, skadet, farvebehandlet eller permanentet hår. Kan benyttes efter hver hårvask eller som en ugentlig behandling alt efter behov. Indeholder hyaluronsyre og linolsyre. Disse syrer findes begge i ungt hår og hjælper til at genopbygge skadet hår. Indeholder endvidere ekstrakter af honning og hibiscus, der trænger ind i håret, giver en masse næring og efterlader en pragtfuld duft.Anvendelse:Påfør i fugtigt, nyvasket hår. Lad det virke i 2-4 minutter eller længere. Gerne i et par timer med et varmt håndklæde om håret. Skyl grundigt efter med vand eller lad det sidde i. Herefter kan du style håret med de stylingprodukter du ønsker.BEAUTYCOS - we care 100%
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Hårkur John Masters 118 ml Økologisk

Beskrivelse

John Masters Honey & Hibiscus Reconstructor 118ml

Genopbyggende økologisk hårkur uden parabener til tørt og skadet hår.
John Masters Organics Honey & hibiscus hair reconstructor er en intensiv hårplejekur, der revitaliserer og genopbygger tørt, skadet, farvebehandlet eller permanentet hår.
Kan benyttes efter hver hårvask eller som en ugentlig behandling alt efter behov.

Indeholder hyaluronsyre og linolsyre. Disse syrer findes begge i ungt hår og hjælper til at genopbygge skadet hår. Indeholder endvidere ekstrakter af honning og hibiscus, der trænger ind i håret, giver en masse næring og efterlader en pragtfuld duft.

Anvendelse:
Påfør i fugtigt, nyvasket hår. Lad det virke i 2-4 minutter eller længere. Gerne i et par timer med et varmt håndklæde om håret. Skyl grundigt efter med vand eller lad det sidde i.
Herefter kan du style håret med de stylingprodukter du ønsker.


BEAUTYCOS - we care 100%
Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:John Masters Honey & Hibiscus Reconstructor (U)
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.