John Masters Herbal Cider Hair Clarifier & Color Sealer

spar32%

final_price
Din pris 159,00 kr Vejl. udsalgspris 235,00 kr
Status:På lager
Økologisk hårrens fra John Masters Organics til alle hårtyper. John Masters Organics Herbal cider hair rinse & clarifier er god til en ugentlig genoplivning af håret og den er fremragende til at forsegle ny farve. Benyttes efter shampoo, men før conditioner/balsam. Er uden parabener.Den unikke hårrens fra John Masters blødgør håret og neutraliserer hovedbundens pH, samtidig forhindrer den opbygningen af affaldsstoffer i håret. En neutralisering af pH-værdien er gavnlig efter kemiske processer som eksempelvis farvning, lyse striber og permanent. Indeholder en blanding af urter og økologisk æblecidereddike, der får håret til at føles friskt og herligt ved at fjerne ophobning og rester fra miljøpåvirkninger på det enkelte hårstrå. Disse miljøpåvirkninger kan eksempelvis være kalk fra hårdt vand. Blødgør håret ved hjælp af 4 urteudtræk. Anvendelse:Opløs 1 lågfuld John Masters Organics Herbal Cider Hair Clarifier & Color Sealer i et glas vand. Hæld blandingen i håret og fordel det godt. Lad det virke i 1-3 minutter og skyl grundigt efter med vand.Eddikeduften forsvinder hurtigt. Tip:Benyt John Masters Organics Herbal Cider Hair Rinse and Clarifier lige efter en farvebehandling for at indkapsle pigmentet.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Dag til dag levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje Shampoo & Conditioner Shampoo Pre-shampoo John Masters 236 ml

Beskrivelse

Økologisk hårrens fra John Masters Organics til alle hårtyper.
John Masters Organics Herbal cider hair rinse & clarifier er god til en ugentlig genoplivning af håret og den er fremragende til at forsegle ny farve. Benyttes efter shampoo, men før conditioner/balsam. Er uden parabener.

Den unikke hårrens fra John Masters blødgør håret og neutraliserer hovedbundens pH, samtidig forhindrer den opbygningen af affaldsstoffer i håret.
En neutralisering af pH-værdien er gavnlig efter kemiske processer som eksempelvis farvning, lyse striber og permanent.
Indeholder en blanding af urter og økologisk æblecidereddike, der får håret til at føles friskt og herligt ved at fjerne ophobning og rester fra miljøpåvirkninger på det enkelte hårstrå.
Disse miljøpåvirkninger kan eksempelvis være kalk fra hårdt vand.
Blødgør håret ved hjælp af 4 urteudtræk.

Anvendelse:
Opløs 1 lågfuld John Masters Organics Herbal Cider Hair Clarifier & Color Sealer i et glas vand.
Hæld blandingen i håret og fordel det godt.
Lad det virke i 1-3 minutter og skyl grundigt efter med vand.

Eddikeduften forsvinder hurtigt.

Tip:
Benyt John Masters Organics Herbal Cider Hair Rinse and Clarifier lige efter en farvebehandling for at indkapsle pigmentet.
Skriv din egen anmeldelse
Log ind eller tilmeld for at give bedømmelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration