John Masters 2-in-1 Shampoo & Conditioner With Zinc & Sage

236 ml

spar20%

Din pris 223,00 kr Vejl. udsalgspris 279,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
John Masters Organics økologisk shampoo med balsam - 2 i én!Dette er også John Masters mest populære shampoo og den er uden både parabener og natriumlaurylsulfat.Velegnet til alle hårtyper, også farvet hår.Skabt til tørt hår og en irriteret hovedbund. Er fremragende til at bekæmpe skæl og kan lindrer symptomer af psoriasis og eksem.Genopliver tørt hår, mens den nænsomt renser håret. Zink er en naturlig hårbundsregulator, der opretholder ligevægt af olier og sætter en stopper for enhver kløen og flager forårsaget af udtørrende produkter eller koldt vejr.Dit hår efterlades skinnende og let at styre. Din hårbund bliver sund og stærk. Balsamen i John Masters Organics Zink and Sage Shampoo With Concitioner tynger ikke håret.Anvendelse:Fugt håret, sæb ind og skyl efter med vand.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Shampoo John Masters Tørt hår 236 ml Mod irriteret hovedbund Mod eksem Mod hovedbundsproblemer Mod psoriasis Mod sart hovedbund Økologisk Parabenefri

Beskrivelse

John Masters Organics økologisk shampoo med balsam - 2 i én!
Dette er også John Masters mest populære shampoo og den er uden både parabener og natriumlaurylsulfat.
Velegnet til alle hårtyper, også farvet hår.
Skabt til tørt hår og en irriteret hovedbund. Er fremragende til at bekæmpe skæl og kan lindrer symptomer af psoriasis og eksem.
Genopliver tørt hår, mens den nænsomt renser håret. Zink er en naturlig hårbundsregulator, der opretholder ligevægt af olier og sætter en stopper for enhver kløen og flager forårsaget af udtørrende produkter eller koldt vejr.
Dit hår efterlades skinnende og let at styre. Din hårbund bliver sund og stærk. Balsamen i John Masters Organics Zink and Sage Shampoo With Concitioner tynger ikke håret.
Anvendelse:
Fugt håret, sæb ind og skyl efter med vand.
Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:John Masters 2-in-1 Shampoo & Conditioner With Zinc & Sage
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.