Invisible Shield Glass+ IPhone 6/6s/7/8 Beskyttelsesglas (U)

spar30%

Din pris 139,00 kr Vejl. udsalgspris 199,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Dette beskyttelsesglas passer til iPhone 6, 6s, 7 og 8.Med dette glas kan din telefon bedre modstå stød og ridser i skærmen, hvis du ved et uheld skulle tabe den. Glasset er hærdet, og det yder 3 gange bedre skærmbeskyttelse end ved en ubeskyttet skærm.Super nem at påsætte telefonen, hvor det har en ultra glat overflade med en god touch-følsomhed. Overfladen er olieresistent, og den beskytter imod skidt og snavs samt sørger for, at dine fingeraftryk ikke er synlige på skærmen.Pakken indeholder et beskyttelsesglas, brugsanvisning, en mikrofiberklud samt en renseserviet.Kommer der ridser/revner i glasset, skal dette skiftes omgående for at undgå skader på skærmen. Glasset yder kun beskyttelse, så længe dette er intakt.Du kan opnå livstids garanti på dit beskyttelsesglas ved at registrere dit produkt her:www.zagg.com/register
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Livsstil Mobil tilbehør Beskyttelsesglas Invisible Shield 0 g

Beskrivelse

Dette beskyttelsesglas passer til iPhone 6, 6s, 7 og 8.

Med dette glas kan din telefon bedre modstå stød og ridser i skærmen, hvis du ved et uheld skulle tabe den. Glasset er hærdet, og det yder 3 gange bedre skærmbeskyttelse end ved en ubeskyttet skærm.

Super nem at påsætte telefonen, hvor det har en ultra glat overflade med en god touch-følsomhed. Overfladen er olieresistent, og den beskytter imod skidt og snavs samt sørger for, at dine fingeraftryk ikke er synlige på skærmen.

Pakken indeholder et beskyttelsesglas, brugsanvisning, en mikrofiberklud samt en renseserviet.

Kommer der ridser/revner i glasset, skal dette skiftes omgående for at undgå skader på skærmen. Glasset yder kun beskyttelse, så længe dette er intakt.

Du kan opnå livstids garanti på dit beskyttelsesglas ved at registrere dit produkt her:

www.zagg.com/register
Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Invisible Shield Glass+ iPhone 6/6s/7/8 Beskyttelsesglas (U)
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.