Inglot Me Like Volumizing Lip Gloss - Bramble 53

4,8 ml

150,00 kr
Køb 2 valgfrie Inglot produkter

spar 10%

Køb 3 valgfrie Inglot produkter

spar 20%

Status:På lager - 1-2 dages levering
Opnå maximal volumen til læberne med denne maximizing lip gloss fra Inglot, der får læberne til at synes fyldigere. Glossen har en funklende 3D effekt, der fremhæver læbernes omrids og giver et voluminøst contoure look. Giv læberne et boost ved at bruge denne regelmæssigt i ca. 2 uger og opnå en længerevarende fyldig effekt. Vil du have fyldigere læber med det samme, skal du ikke vente længe. Denne gloss giver nemlig også en her-og-nu effekt, så dine læber vil synes fyldigere straks efter brug. Påfør blot et enkelt lag for en shimmer effekt eller flere lag for at opnå en mere intens farve på læberne.Me Like Volumizing Lip Gloss forkæler læberne med sine plejende ingredienser, der er fugtgivende og blødgørende. Den store velformede applikator børste giver en præcis og jævn påføring af glossen på læberne. Brug Volumizing Lip Gloss alene eller ovenpå din yndlings læbestift for at opnå et mere glossy og skinnnende look. Anvendelse:Påføres på rene og tørre læber eller ovenpå en valgfri læbestift. Kan genopfriskes i løbet af dagen.Brug denne regelmæssigt i 2 uger for et mere længerevarende fyldigt resultat.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Makeup Læber Læbepomade Lipgloss Gaveidéer Gaver til hende Inglot 4,8 ml Blødgørende Fugtgivende Glansgivende Med farve

Beskrivelse

Opnå maximal volumen til læberne med denne maximizing lip gloss fra Inglot, der får læberne til at synes fyldigere. Glossen har en funklende 3D effekt, der fremhæver læbernes omrids og giver et voluminøst contoure look. Giv læberne et boost ved at bruge denne regelmæssigt i ca. 2 uger og opnå en længerevarende fyldig effekt. Vil du have fyldigere læber med det samme, skal du ikke vente længe. Denne gloss giver nemlig også en her-og-nu effekt, så dine læber vil synes fyldigere straks efter brug. Påfør blot et enkelt lag for en shimmer effekt eller flere lag for at opnå en mere intens farve på læberne.
Me Like Volumizing Lip Gloss forkæler læberne med sine plejende ingredienser, der er fugtgivende og blødgørende. Den store velformede applikator børste giver en præcis og jævn påføring af glossen på læberne. Brug Volumizing Lip Gloss alene eller ovenpå din yndlings læbestift for at opnå et mere glossy og skinnnende look.
Anvendelse:
Påføres på rene og tørre læber eller ovenpå en valgfri læbestift. Kan genopfriskes i løbet af dagen.
Brug denne regelmæssigt i 2 uger for et mere længerevarende fyldigt resultat.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Inglot Me Like Volumizing Lip Gloss - Bramble 53
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.