Inglot Me Like Illuminizing Face & Body Mist - Pisco Sour 303

15 ml

140,00 kr
Køb 2 valgfrie Inglot produkter

spar 10%

Køb 3 valgfrie Inglot produkter

spar 20%

Status:På lager - 1-2 dages levering
Ligemeget, hvordan vejret er udenfor kommer du i sommerstemning med denne glow til ansigt og krop. Denne kan både bruges under makeup for at opnå maksimal glød og udstråling eller som et final touch for at færdiggøre dit makeup look og fremhæve de ønskede ansigtstræk. Misten kan nemlig også bruges som en setting spray, der sørger for at din makeup holder hele dagen. Hav altid denne med i tasken for et opfriskende look hvis du mangler ekstra glød og udstråling i løbet af dagen.  Spray misten direkte på dele af kroppen du ønsker at fremhæve såsom decolte, skudre og kraveben. De glitrende partikler vil fremhæve de ønskede steder på kroppen, hvor denne bruges.Rig på vitamin B3 formular sørger misten for at huden er fugtet og føltes frisk dagen lang.Anvendelse:Spray misten direkte i ansigtet under makeup for glød og udstråling eller oven på makeup som highlighter eller setting spray. Kan også bruges på kroppen.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Makeup Highlighter Setting spray Inglot 15 ml

Beskrivelse

Ligemeget, hvordan vejret er udenfor kommer du i sommerstemning med denne glow til ansigt og krop. Denne kan både bruges under makeup for at opnå maksimal glød og udstråling eller som et final touch for at færdiggøre dit makeup look og fremhæve de ønskede ansigtstræk. Misten kan nemlig også bruges som en setting spray, der sørger for at din makeup holder hele dagen. Hav altid denne med i tasken for et opfriskende look hvis du mangler ekstra glød og udstråling i løbet af dagen.  

Spray misten direkte på dele af kroppen du ønsker at fremhæve såsom decolte, skudre og kraveben. De glitrende partikler vil fremhæve de ønskede steder på kroppen, hvor denne bruges.

Rig på vitamin B3 formular sørger misten for at huden er fugtet og føltes frisk dagen lang.
Anvendelse:

Spray misten direkte i ansigtet under makeup for glød og udstråling eller oven på makeup som highlighter eller setting spray. Kan også bruges på kroppen.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Inglot Me Like Illuminizing Face & Body Mist - Pisco Sour 303
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.