Inglot Freedom System Perfect Finish Pressed Powder

9 g

Din pris 100,00 kr Vejl. udsalgspris 110,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
En fast pudder, der skaber en smuk og holdbar finish.Pudderen er en del af Inglot's Freedom System, hvor du kan sammensætte din egen personlige palette fyldt med dine yndlings makeupprodukter.Denne pudder er det perfekte sidste touch til din makeup, hvor den skaber en smuk, mat finish med fuld dækning. Er desuden ideel til en genopfriskning af din makeup i løbet af dagen.Pudderen er beriget med naturlige mica-mineraler, der giver en naturlig glød til huden, imens E-vitamin sikrer et velplejet og hydreret look.Produktet er desuden dermatologisk testet samt fri for parabener.Anvendelse:Påfør pudderen på ren hud i ansigtet med din foretrukne makeupbørste. Er perfekt at anvende udenpå din primer eller foundation, men kan også anvendes direkte på den bare hud.Kan anvendes til alle hudtyper, men er ideel til tør, normal eller moden hud.NB! Paletten medfølger ikke og skal tilkøbes separat.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hudpleje Makeup Ansigt Pudder Freedom System Round Fri fragt Inglot 9 g Matterende Parabenefri Vegansk Alle hudtyper Kombineret hud Moden hud Tør hud

Beskrivelse

En fast pudder, der skaber en smuk og holdbar finish.

Pudderen er en del af Inglot's Freedom System, hvor du kan sammensætte din egen personlige palette fyldt med dine yndlings makeupprodukter.

Denne pudder er det perfekte sidste touch til din makeup, hvor den skaber en smuk, mat finish med fuld dækning. Er desuden ideel til en genopfriskning af din makeup i løbet af dagen.

Pudderen er beriget med naturlige mica-mineraler, der giver en naturlig glød til huden, imens E-vitamin sikrer et velplejet og hydreret look.

Produktet er desuden dermatologisk testet samt fri for parabener.

Anvendelse:

Påfør pudderen på ren hud i ansigtet med din foretrukne makeupbørste. Er perfekt at anvende udenpå din primer eller foundation, men kan også anvendes direkte på den bare hud.

Kan anvendes til alle hudtyper, men er ideel til tør, normal eller moden hud.

NB! Paletten medfølger ikke og skal tilkøbes separat.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Inglot Freedom System Perfect Finish Pressed Powder
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Bring Burd DAO GLS Instabox PostNord