Øjencreme

Ansigtscreme - Opnå den bedste hudplejerutine

Vidste du at din hud under øjnene er 4% tyndere end resten af huden i ansigtet. Faktisk er din hud under øjnene lige så tynde som dine læber. At der ingen kirtler er under øjnene, gør at huden lettere kan...

Læs mere

164 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Hudpleje Hudpleje 4855 varer
  • Tilbehør 104 varer
  • Ansigtspleje 2631 varer
  • Kropspleje 1177 varer
  • Fodpleje & Håndpleje 416 varer
  • Solpleje 528 varer
  • Selvbruner 246 varer
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-

164 Produkter

Side
pr. side

Hævede øjenlåg

Har du tendens til meget tør hud, rundt om øjet, så kan du opleve hævede øjenlåg. Hævede øjenlåg kan også komme om morgenen efter du har sovet. Huden omkring øjet er nemlig tyndt, dvs. at huden omkring øjet nemt udvider sig. Den overflødige væske som der kommer i løbet af natten, vil dermed søge mod det sted, hvor der er mindst modstand, hvilket er ved øjet eller i øjenomgivelserne.

Da huden er så fin rundt om øjet, kan det se meget voldsomt ud, hvis man vågner til dette syn. Men bare rolig det er ganske ufarligt og går langsomt væk i løbet af dagen. Der er dog nogle ting, som du kan gøre for at få væsken til at fortage sig endnu hurtigere.

Step 1. Start med at få noget koldt vand i øjnene.

Step 2. Brug en god øjencreme til ansigtet og masser grundigt cremen ind rundt omkring øjnene. På denne måde vil du både opnå at blodcirkulationen kommer i gang. På samme tid, vil din hud takke dig for den ekstra fugt og du vil på samme tid forebygge eller forbedre fine linjer og rynker.

Denne proces vil også have en stor effekt, hvis du oplever mørke rander under øjnene. 

Bedste øjencreme 

Hos BEAUTYCOS er vi stolte af de brands vi tilbyder indenfor øjencreme. Vi tilbyder kvalitets øjencreme til skarpe priser. Ønsker du både opstramning af huden rundt om øjet, samt en masse fugt, så er denne Ecooking Eye Cream Fragance Free super populær. Elizabeth Arden er et andet brand som er verdenskendt for deres gode øjencremer.

Du skal dog altid tage i mente og gå efter det produkt som passer bedst til dig, hvis du har en bestemt hudtype som du skal tage højde for. 

Clinique øjencreme

Clinique er kendte for deres gode øjencremer. Vælg bl.a. mellem Clinique Repairwear Laser Focus Eye Cream eller Clinique Smart Custom-repair Eye Treatment. Begge Cliniques øjencremer er til alle hudtyper og er klinisk testet. Samtidig er det bevist at de smilehuller.  Gå derfor ikke glip af denne reducering, ved at undgå øjencreme.

Vi står altid klar til at hjælpe dig hos BEAUTYCOS, hvis du skulle være i tvivl om det rette produkt for dig.

Ansigtscreme - Opnå den bedste hudplejerutine

Vidste du at din hud under øjnene er 4% tyndere end resten af huden i ansigtet. Faktisk er din hud under øjnene lige så tynde som dine læber. At der ingen kirtler er under øjnene, gør at huden lettere kan udtørre. Derfor er en god øjencreme vigtig, da huden omkring øjnene er mere tynd og sart end andre steder og derfor ekstra følsom. Du har derfor ekstra brug for fugt til under øjnene. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Bring Burd DAO GLS Instabox PostNord