HH Simonsen ROD VS5 Deep Waver

Prisgaranti
Vi har prisgaranti på alle varer
SPOTPRIS 689,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 arbejdsdage
Et super professionelt formjern, som opvarmes på mindre end 90 sekunder. Formjernet har markedets mest avancerede varmeelementer med infrarød teknologi. Krøllejernets overflade er belagt med det patenterede CETEFTM, som er et keramisk materiale, der sikrer markedets mest effektive Ionic-teknologi.Formjernet er i en absolut klasse for sig selv, både med teknologi og performance i alle hårtyper. Overfladen med keramik og tourmalin gør det legende let at krølle håret og statisk hår elimineres på grund af de infrarøde lysstråler, samt ved hjælp af ionic-teknologien. Håret efterlades 'frizz-frit' med en silkeblød overflade.Deep Waver giver uimodstålige effekter lige fra bølgende diva hår til et lækkert "beach look". Faconen på Deep Waver gør, at dette krøllejern er specielt godt til bryllupshår, idet der i opsætningen kan skabes et holdbart og blødt krøllet look. Få funcky krøller med dette jerne til fest og hverdag!Hos BEAUTYCOS har du 24 måneders reklamationsret på alle HH Simonsen elartikler.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje El-artikler Krøllejern HH Simonsen

Beskrivelse

Et super professionelt formjern, som opvarmes på mindre end 90 sekunder. Formjernet har markedets mest avancerede varmeelementer med infrarød teknologi. Krøllejernets overflade er belagt med det patenterede CETEFTM, som er et keramisk materiale, der sikrer markedets mest effektive Ionic-teknologi.
Formjernet er i en absolut klasse for sig selv, både med teknologi og performance i alle hårtyper. Overfladen med keramik og tourmalin gør det legende let at krølle håret og statisk hår elimineres på grund af de infrarøde lysstråler, samt ved hjælp af ionic-teknologien. Håret efterlades 'frizz-frit' med en silkeblød overflade.
Deep Waver giver uimodstålige effekter lige fra bølgende diva hår til et lækkert "beach look". Faconen på Deep Waver gør, at dette krøllejern er specielt godt til bryllupshår, idet der i opsætningen kan skabes et holdbart og blødt krøllet look. Få funcky krøller med dette jerne til fest og hverdag!

Hos BEAUTYCOS har du 24 måneders reklamationsret på alle HH Simonsen elartikler.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:HH Simonsen ROD VS5 Deep Waver
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Bring Burd DAO GLS Instabox PostNord