HH Simonsen ROD VS4 SOFT CURLS (N)

spar40%

Din pris 595,00 kr Vejl. udsalgspris 999,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 dages levering
Det perfekte krøllejern til at skabe bløde, romantiske krøller. Jernet er ideelt at anvende i langt samt mellemlangt hår, hvor det skaber fantastiske krøller. Krøllejernet er udstyret med en keramisk teflon-belægning med turmalin, der beskytter hårets yderste lag samt sikrer, at håret ikke sidder fast i jernet. Temperatur intervallet ligger på 120-200 grader, så du kan indstille det efter din specifikke hårtype. Derudover har jernet en drejeledning på 3 meter, og jernet varmer hurtigt op. BEAUTYCOS er autoriseret HH Simonsen-forhandler. Du har derfor reklamationsret i op til 5 år på HH Simonsen stylingjern, når du handler hos os. Denne udvidede reklamationsret gælder IKKE føntørrer.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Hurtig levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje El-artikler Krøllejern HH Simonsen

Beskrivelse

Det perfekte krøllejern til at skabe bløde, romantiske krøller. 

Jernet er ideelt at anvende i langt samt mellemlangt hår, hvor det skaber fantastiske krøller. Krøllejernet er udstyret med en keramisk teflon-belægning med turmalin, der beskytter hårets yderste lag samt sikrer, at håret ikke sidder fast i jernet. Temperatur intervallet ligger på 120-200 grader, så du kan indstille det efter din specifikke hårtype. 

Derudover har jernet en drejeledning på 3 meter, og jernet varmer hurtigt op. 

BEAUTYCOS er autoriseret HH Simonsen-forhandler. Du har derfor reklamationsret i op til 5 år på HH Simonsen stylingjern, når du handler hos os. Denne udvidede reklamationsret gælder IKKE føntørrer.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:HH Simonsen ROD VS4 SOFT CURLS (N)
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.