HH Simonsen ROD Casual Curls VS10

spar40%

Din pris 595,00 kr Vejl. udsalgspris 999,00 kr
Status:På lager
Dette stylingjern laver de skønneste tilfældige krøller og giver dig et casual look. Er særligt god til dig med mellemlangt-langt hår. Skaber et bølget og rodet look, som veksler mellem store og små krøller, hvilket giver en lækker naturlig helhed. Tilfører samtidig volume til håret, og giver en smuk og fyldig udstråling. Selve jernet har en keramisk "teflon coating" som beskytter dit hår, og sikre at det fx ikke sidder fast i jernet under styling. Efterlader håret blødt og glansfuldt. Har en jævn varmefordeling i hele jernet, som giver dig et holdbart og jævnt resultat. Jernet er ikke kun skabt med omtanke for dine krøller, håndtaget er skabt med et ergonomisk design, som sikre dig et fast og sikkert greb under styling. BEAUTYCOS er autoriseret HH Simonsen-forhandler. Du har derfor reklamationsret i op til 5 år på HH Simonsen stylingjern, når du handler hos os. Denne udvidede reklamationsret gælder IKKE føntørrer.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Dag til dag levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje El-artikler Krøllejern HH Simonsen HH Simonsen Beskyttende

Beskrivelse

Dette stylingjern laver de skønneste tilfældige krøller og giver dig et casual look.

Er særligt god til dig med mellemlangt-langt hår. Skaber et bølget og rodet look, som veksler mellem store og små krøller, hvilket giver en lækker naturlig helhed.

Tilfører samtidig volume til håret, og giver en smuk og fyldig udstråling.

Selve jernet har en keramisk "teflon coating" som beskytter dit hår, og sikre at det fx ikke sidder fast i jernet under styling.

Efterlader håret blødt og glansfuldt.

Har en jævn varmefordeling i hele jernet, som giver dig et holdbart og jævnt resultat.

Jernet er ikke kun skabt med omtanke for dine krøller, håndtaget er skabt med et ergonomisk design, som sikre dig et fast og sikkert greb under styling.

BEAUTYCOS er autoriseret HH Simonsen-forhandler. Du har derfor reklamationsret i op til 5 år på HH Simonsen stylingjern, når du handler hos os. Denne udvidede reklamationsret gælder IKKE føntørrer.

Skriv din egen anmeldelse
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration