HH Simonsen Infinity Styler Limited Edition (U)

spar16%

Din pris 749,00 kr Vejl. udsalgspris 899,00 kr
Status:Ikke på lager
Dette er et Limited Edition sæt, der indeholder 1 stk Infinity Styler og 1 stk HH Simonsen Styling Oil Infinity Styler: Denne styler har et luksuriøst look og er et must-have værktøj til dig der ikke vil gå på kompromis. Pladerne er dobbelt-belagte titanium plader med en unik formel af turmalin og olie, der sikrer dig et silkeblødt resultat og spejlblankt hår, hver gang. Infinity styleren har en række af specialfunktioner blandt andet Touch Display og Memory Funktion, der giver dig mulighed for at vælge mellem fint, medium og kraftigt hår. Du kan desuden justere temperaturen mellem 80 og 210 grader. Den varmer op på bare 5 sekunder. Styleren har en automatisk Sleep-Mode funktion der automatisk køler ned, hvis den ligger urørt. HH Simonsen Styling Oil 100ml: Olien er propfyldt med masser af plejende ingredienser, der beskytter dit hår mod varmepåvirkninger fra glattejernet. Den indeholder blandt andet arganolie og jojobaolie.  BEAUTYCOS er autoriseret HH Simonsen-forhandler. Du har derfor reklamationsret i op til 5 år på HH Simonsen stylingjern, når du handler hos os. Denne udvidede reklamationsret gælder IKKE føntørrer.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Dag til dag levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje El-artikler Glattejern HH Simonsen HH Simonsen Beskyttende Plejende

Beskrivelse

Dette er et Limited Edition sæt, der indeholder 1 stk Infinity Styler og 1 stk HH Simonsen Styling Oil

Infinity Styler:

Denne styler har et luksuriøst look og er et must-have værktøj til dig der ikke vil gå på kompromis.

Pladerne er dobbelt-belagte titanium plader med en unik formel af turmalin og olie, der sikrer dig et silkeblødt resultat og spejlblankt hår, hver gang.

Infinity styleren har en række af specialfunktioner blandt andet Touch Display og Memory Funktion, der giver dig mulighed for at vælge mellem fint, medium og kraftigt hår. Du kan desuden justere temperaturen mellem 80 og 210 grader.

Den varmer op på bare 5 sekunder.

Styleren har en automatisk Sleep-Mode funktion der automatisk køler ned, hvis den ligger urørt.

HH Simonsen Styling Oil 100ml:

Olien er propfyldt med masser af plejende ingredienser, der beskytter dit hår mod varmepåvirkninger fra glattejernet. Den indeholder blandt andet arganolie og jojobaolie. 

BEAUTYCOS er autoriseret HH Simonsen-forhandler. Du har derfor reklamationsret i op til 5 år på HH Simonsen stylingjern, når du handler hos os. Denne udvidede reklamationsret gælder IKKE føntørrer.

Skriv din egen anmeldelse
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration