Hanne Bang Hårfjerningscreme

25 ml

spar23%

Din pris 58,00 kr Vejl. udsalgspris 75,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Dette er en specielt formuleret creme til at fjerne uønsket hår i ansigtet og efterlader huden glat og fri for hår i 1-2 uger.Cremen som bruges inde i badet, er en nem og hurtig måde at fjerne uønskede hår med. Den indeholder pulveriserede naturlige frøskaller, hvilket gør fjernelse af uønsket hår let og meget effektivt.Anvendelse:Påfør cremen i et jævnt lag på det ønskede område, dæk hårene grundigt. Lad cremen virke i 4-8 minutter og skyl derefter cremen af under bruseren ved at massere i cirkulærer bevægelser. Påfør til sidst den medfølgende Post Depilatory Gel for at afkøle og fugte huden, så den efterlades blød og glat. Super nemt og effektivt.  
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hurtig levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Personlig pleje Hårfjerning Hårfjerningscreme Hanne Bang 25 ml

Beskrivelse

Dette er en specielt formuleret creme til at fjerne uønsket hår i ansigtet og efterlader huden glat og fri for hår i 1-2 uger.
Cremen som bruges inde i badet, er en nem og hurtig måde at fjerne uønskede hår med. Den indeholder pulveriserede naturlige frøskaller, hvilket gør fjernelse af uønsket hår let og meget effektivt.
Anvendelse:
Påfør cremen i et jævnt lag på det ønskede område, dæk hårene grundigt. Lad cremen virke i 4-8 minutter og skyl derefter cremen af under bruseren ved at massere i cirkulærer bevægelser. Påfør til sidst den medfølgende Post Depilatory Gel for at afkøle og fugte huden, så den efterlades blød og glat. Super nemt og effektivt.  

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Hanne Bang Hårfjerningscreme
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.