Hanne Bang Brynfarve Sort

Bedømmelse:
100% of 100

spar11%

Din pris 115,00 kr Vejl. udsalgspris 129,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Nem og hurtig brynfarve til hjemmebrug.Dette smarte sæt består af en tube farve, en beize, en blandeskål og en applikator til at påføre farven med. I sættet er der nok til 20 behandlinger. Derudover indeholder sættet også en speciel creme, der plejer øjenbrynene efter farvning. Cremen kan også bruges til at holde brynene på plads og for at holde dem sunde og stærke. Anvendelse:Denne proces er super nem og hurtig at anvende.Inden farvningen påbegyndes skal brynene rengøres med en oliefri rens, dette skal også gøres selvom at du ikke har brynmakeup på, da alle creme, fedt og olierester skal fjernes helt. Tør derefter brynene så de er rene og tørre.Påfør creme/vaseline på området omkring brynet. Cremen/vaselinen fungere som et beskyttende lag, så hvis der kommer farve på huden, vil cremen/vaseline forhindre at huden bliver farvet.       Klem 1 cm farve og 1 cm beize i skålen og bland sammen med applikationspinden til en cremet konsistens.Påfør et tyndt lag farve blandingen på brynene med den medfølgende applikator eller en anden foretrukken applikator, til de er helt dækket. Lad faren trække i ca. 3-5 minutter afhængigt af hvor mærke de foretrækker dine bryn. Fjern farven med en fugtig vatrondel, brug derefter en tør vatrondel til at fjerne det sidste farve. Påfør plejecremen på brynene 24 timer efter farvningen. Farvningen er dermed komplet og holder i flere uger.Indhold:Applikator og brynbørsteBlandingsskålBalsamBakkeCremeFarve
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Makeup Hårfarver & Tilbehør Øjne Øjenbryn Øjenbrynsfarve Hanne Bang

Beskrivelse

Nem og hurtig brynfarve til hjemmebrug.
Dette smarte sæt består af en tube farve, en beize, en blandeskål og en applikator til at påføre farven med. I sættet er der nok til 20 behandlinger.

Derudover indeholder sættet også en speciel creme, der plejer øjenbrynene efter farvning. Cremen kan også bruges til at holde brynene på plads og for at holde dem sunde og stærke.
Anvendelse:
Denne proces er super nem og hurtig at anvende.
Inden farvningen påbegyndes skal brynene rengøres med en oliefri rens, dette skal også gøres selvom at du ikke har brynmakeup på, da alle creme, fedt og olierester skal fjernes helt. Tør derefter brynene så de er rene og tørre.
Påfør creme/vaseline på området omkring brynet. Cremen/vaselinen fungere som et beskyttende lag, så hvis der kommer farve på huden, vil cremen/vaseline forhindre at huden bliver farvet.      
Klem 1 cm farve og 1 cm beize i skålen og bland sammen med applikationspinden til en cremet konsistens.
Påfør et tyndt lag farve blandingen på brynene med den medfølgende applikator eller en anden foretrukken applikator, til de er helt dækket.
Lad faren trække i ca. 3-5 minutter afhængigt af hvor mærke de foretrækker dine bryn.
Fjern farven med en fugtig vatrondel, brug derefter en tør vatrondel til at fjerne det sidste farve.
Påfør plejecremen på brynene 24 timer efter farvningen.
Farvningen er dermed komplet og holder i flere uger.

Indhold:

Applikator og brynbørste

Blandingsskål

Balsam

Bakke

Creme

Farve

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Hanne Bang Brynfarve Sort
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.