Hair Doctor Styling Powder

119,00 kr
Status:På lager
Opnå struktur, tekstur og naturlig kontrol med Hair Doctor’s lækre Styling Powder. En volume pudder der er super nem at anvende og efterlader dit hår med en perfekt volume og et stærkt hold, uden at efterlade synlige rester og uden at belaste håret. Pudderen anbefales særligt til dig med fint hår. Anvendelse: Del dit hår og drys lidt af din powder ind mod hovedbunden; der hvor du ønsker tekstur og fylde. For at booste effekten og opnå MAX volume, masseres pulveret direkte ind i hovedbunden. Fordel med fordel din powder på din fingerspidser; det gør det nemt at anvende produktet direkte og kun i hovedbunden. BEAUTYCOS anbefaler denne powder dust til alle der ønsker ekstra fylde i håret.Bemærk: Emballagen på produktet kan variere en smule, indeholdet er dog det samme. 
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Dag til dag levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje Hårstyling Hårpudder Hair Doctor Volume

Beskrivelse

Opnå struktur, tekstur og naturlig kontrol med Hair Doctor’s lækre Styling Powder. En volume pudder der er super nem at anvende og efterlader dit hår med en perfekt volume og et stærkt hold, uden at efterlade synlige rester og uden at belaste håret.

Pudderen anbefales særligt til dig med fint hår.

Anvendelse:

Del dit hår og drys lidt af din powder ind mod hovedbunden; der hvor du ønsker tekstur og fylde.

For at booste effekten og opnå MAX volume, masseres pulveret direkte ind i hovedbunden. Fordel med fordel din powder på din fingerspidser; det gør det nemt at anvende produktet direkte og kun i hovedbunden.

BEAUTYCOS anbefaler denne powder dust til alle der ønsker ekstra fylde i håret.

Bemærk: Emballagen på produktet kan variere en smule, indeholdet er dog det samme. 

Skriv din egen anmeldelse
Log ind eller tilmeld for at give bedømmelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration