Hair Doctor Magic Mousse Shampoo

300 ml

175,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Shampoo, på en måde du aldrig har prøvet før. Lækker cremet shampoo mousse, der renser blidt og skånsomt, samtidig med den booster håret med pleje, volume og beskyttelse. Indeholder et værdifuld virkestofkompleks af inca inchi oil som er rig på omega 3, omega 6 og omega 9 fedtsyrer, silkeproteiner og pantenol - alt dette udfolder sig i en innovativ foaming teknologi. Denne teknologi giver håret ekstra volumen, vitalitet, en naturlig sund glans og mindsker flyvske hår. Mousse shampooen efterlader håret ekstra blødt, så det er let at redde igennem. En anden fordel ved at shampooen er en mousse er at det skåner håret mod det slid det udsættes for når man skummer en almindelig flydende shampoo op. Forkæl dig selv og dine sanser med denne fantastiske shampoo, som også dufter skønt! Produktet indeholder ingen parabener og silikoner. Anvendelse: Gnid en lille smule af produktet i håndfladerne indtil du får en cremet mousse. Massér moussen ind i det våde hår og skyl grundigt efter. Gentag hvis nødvendigt.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Shampoo Hair Doctor Normalt hår 300 ml Beskyttende Silikonefri Volume

Beskrivelse

Shampoo, på en måde du aldrig har prøvet før.

Lækker cremet shampoo mousse, der renser blidt og skånsomt, samtidig med den booster håret med pleje, volume og beskyttelse.

Indeholder et værdifuld virkestofkompleks af inca inchi oil som er rig på omega 3, omega 6 og omega 9 fedtsyrer, silkeproteiner og pantenol - alt dette udfolder sig i en innovativ foaming teknologi. Denne teknologi giver håret ekstra volumen, vitalitet, en naturlig sund glans og mindsker flyvske hår. Mousse shampooen efterlader håret ekstra blødt, så det er let at redde igennem.

En anden fordel ved at shampooen er en mousse er at det skåner håret mod det slid det udsættes for når man skummer en almindelig flydende shampoo op.

Forkæl dig selv og dine sanser med denne fantastiske shampoo, som også dufter skønt!

Produktet indeholder ingen parabener og silikoner.

Anvendelse:

Gnid en lille smule af produktet i håndfladerne indtil du får en cremet mousse. Massér moussen ind i det våde hår og skyl grundigt efter. Gentag hvis nødvendigt.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Hair Doctor Magic Mousse Shampoo
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.