Hair Doctor Invisible Care Styler

149,00 kr
Status:På lager
Lækker stylingcreme, med et let hold og masser af pleje, til alle hårtyper. Opnå et let ”soft-touch” hold fra aloe vera og nyd effekten af beskyttelse fra proteiner, mineraler der bidrager til hårets sundhed, samt vitaminer der trænger ind og styrker hårets struktur. Denne lækre, velduftende creme kombinerer både styling, med et let hold, beskyttelse og pleje, bestående af de aktive stoffer i Quinoa, som er rig på proteiner, vitaminerne B6, B12, E og mineraler. Cremen plejer, fugter og beskytter alle hårtyper og længder og mindsker kruset hår, og uregerlig frizz. Den lette creme fordeles nemt i håret, uden at fedte og tynge; hvilket gør den perfekt til at restyle, dagen derpå. Holdfaktor 1 af 4 UDEN parabener og silikone. Anvendelse: Pump en passende mængde af produktet ud og fordel det i håndfladerne. Arbejd produktet ind i længder og spidser i tørt hår, og style som ønsket. BEAUTYCOS anbefaler især dette produkt til et mellemlangt til langt hår.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Dag til dag levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje Hårstyling Glattecreme Hair Doctor 150 ml Beskyttende

Beskrivelse

Lækker stylingcreme, med et let hold og masser af pleje, til alle hårtyper.

Opnå et let ”soft-touch” hold fra aloe vera og nyd effekten af beskyttelse fra proteiner, mineraler der bidrager til hårets sundhed, samt vitaminer der trænger ind og styrker hårets struktur.

Denne lækre, velduftende creme kombinerer både styling, med et let hold, beskyttelse og pleje, bestående af de aktive stoffer i Quinoa, som er rig på proteiner, vitaminerne B6, B12, E og mineraler. Cremen plejer, fugter og beskytter alle hårtyper og længder og mindsker kruset hår, og uregerlig frizz.

Den lette creme fordeles nemt i håret, uden at fedte og tynge; hvilket gør den perfekt til at restyle, dagen derpå.

Holdfaktor 1 af 4

UDEN parabener og silikone.

Anvendelse:

Pump en passende mængde af produktet ud og fordel det i håndfladerne. Arbejd produktet ind i længder og spidser i tørt hår, og style som ønsket.

BEAUTYCOS anbefaler især dette produkt til et mellemlangt til langt hår.

Skriv din egen anmeldelse
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration