Hair Doctor Hair Spray med Argan Oil

119,00 kr
Status:På lager
En hårspray med en fantastisk og mild duft. Den helt unikke sammensætning af et stærkt hold, bambus ekstrakt, litchi ekstrakt som er rig på C-vitaminer og den eksklusive Argan-olie der blandt anden har et stort indhold af E-vitaminer, der både regenerere, giver fugt, pleje og beskytter håret. Sprayen er modstandsdygtig overfor fugt og giver et langvarigt fleksibelt hold der hverken klistre eller får håret til at virke tørt og sprødt. Håret efterlades også med en perfekt glans, helt uden at tynge. Duften er fantastisk og mild. Hair Doctor har endnu engang vist karakter og efter lang tids produktudvikling skabt en super hårspray - ikke en hårlak men en hårspray som fiksere din stil og nem at rede ud igen uden den efterlader produktrester. Anvendelse: Kan bruges i både løst og opsat hår. Spray ind under håret, mod hovedbunden for at skabe fylde og tekstur. Brug den som afslutning til din opsætning eller til dine løse glatte, bølgede, krabbede eller krøllede lokker. Sprayen tørrer hurtigt og kan nemt børstes ud, uden at efterlade produktrester. Spray med en afstand på ca. 30 cm. For at opnå den bedste effekt. BEAUTYCOS anbefaler denne spray til alle hårtyper og længder. 
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Dag til dag levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje Hårstyling Hårolie Hårspray Argan olie Hair Doctor 600 ml Beskyttende Glansgivende

Beskrivelse

En hårspray med en fantastisk og mild duft. Den helt unikke sammensætning af et stærkt hold, bambus ekstrakt, litchi ekstrakt som er rig på C-vitaminer og den eksklusive Argan-olie der blandt anden har et stort indhold af E-vitaminer, der både regenerere, giver fugt, pleje og beskytter håret.

Sprayen er modstandsdygtig overfor fugt og giver et langvarigt fleksibelt hold der hverken klistre eller får håret til at virke tørt og sprødt. Håret efterlades også med en perfekt glans, helt uden at tynge.

Duften er fantastisk og mild.

Hair Doctor har endnu engang vist karakter og efter lang tids produktudvikling skabt en super hårspray - ikke en hårlak men en hårspray som fiksere din stil og nem at rede ud igen uden den efterlader produktrester.

Anvendelse:

Kan bruges i både løst og opsat hår.

Spray ind under håret, mod hovedbunden for at skabe fylde og tekstur.

Brug den som afslutning til din opsætning eller til dine løse glatte, bølgede, krabbede eller krøllede lokker.

Sprayen tørrer hurtigt og kan nemt børstes ud, uden at efterlade produktrester.

Spray med en afstand på ca. 30 cm. For at opnå den bedste effekt.

BEAUTYCOS anbefaler denne spray til alle hårtyper og længder. 

Skriv din egen anmeldelse
Log ind eller tilmeld for at give bedømmelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration