Hair Doctor Cream Waxx Extreme

119,00 kr
Status:På lager
Denne lækre creme voks, Cream Waxx, har en skøn blød konsistens der gør den let at fordele i alle hårtyper og længder. Udover et stærkt hold har voksen en frisk stimulerende duft af kinesisk citrongræs og indeholder carnaubavoks og grøn te ekstrakt der beskytter håret mod skadelige UV-stråler. Anvendelse: Fordel en lille mængde i hænderne og arbejd det ind i håret. Voksen er UDEN parabener. BEAUTYCOS’ pigerne har god erfaring med at blande voksen med Hair Doctor Argan-olie, for at give et super godt og plejende hold til f.eks stylede krøller eller pjusk på 2. 3. dagen.BEMÆRK at designet på dette produkt kan variere, i form af farven på låget, indholdet er dog det samme. 
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Dag til dag levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje Mænd Hårstyling Hårvoks Hårcreme Hårstyling Hårvoks Hårcreme Hair Doctor 50 ml Beskyttende Plejende

Beskrivelse

Denne lækre creme voks, Cream Waxx, har en skøn blød konsistens der gør den let at fordele i alle hårtyper og længder. Udover et stærkt hold har voksen en frisk stimulerende duft af kinesisk citrongræs og indeholder carnaubavoks og grøn te ekstrakt der beskytter håret mod skadelige UV-stråler.

Anvendelse:

Fordel en lille mængde i hænderne og arbejd det ind i håret.

Voksen er UDEN parabener.


BEAUTYCOS’ pigerne har god erfaring med at blande voksen med Hair Doctor Argan-olie, for at give et super godt og plejende hold til f.eks stylede krøller eller pjusk på 2. 3. dagen.

BEMÆRK at designet på dette produkt kan variere, i form af farven på låget, indholdet er dog det samme. 

Skriv din egen anmeldelse
Log ind eller tilmeld for at give bedømmelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration