Hair Doctor Color Protect Shampoo

250 ml

129,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Ultimativ plejende shampoo til alle hårtyper, især god til et skadet eller farvet hår. Shampooen regenererer håret og opfrisker hårfarven. Farvet, tørt og skadet hår har brug for ekstra pleje, derfor er det vigtigt at bruge de rigtige plejeprodukter, for hele tiden at holde håret sundt og lækkert. Shampooen indeholder den anerkendte effektive ricinusolie, som er kendt for at give ekstra glans til håret, mere fylde, forbygge skadet hår og spaltede spidser. Foruden den skønne ricinusolie indeholder shampooen også glycerin som blødgør håret, solsikkeolie, hvedeproteiner der aktivt reparere skadet hår og orkide ekstrakt som gør håret silkeblødt, samt mangokerneolie som dufter himmelsk. Udover alle de lækre ingredienser som til sammen går op i en højere enhed, beskytter shampooen også hår og farve mod skadelige UV stråler. Anvendelse: Skum en passende mængde op i hænderne og masser det i hovedbundet i et fugtigt hår. Vask kun spidserne hvis håret er meget beskidt. Gentag om nødvendigt. Skyl og afslut med conditioner. BEAUTYCOS anbefaler dig at give dig selv en lækker hovedbundsmassage mens du vasker din hovedbund. Dette øger blodcirkulationen, reducerer mængden af fællede hår. Daglig massage kan være med til at øge hårvæksten, da den øgede blodcirkulation også er med til at øge mængden af pleje til hår og hårsække.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hurtig levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje Shampoo & Conditioner Shampoo Hair Doctor Blondt og lysnet hår 250 ml Beskyttende Mod spaltede spidser Plejende Til blondt og lysnet hår

Beskrivelse

Ultimativ plejende shampoo til alle hårtyper, især god til et skadet eller farvet hår.

Shampooen regenererer håret og opfrisker hårfarven. Farvet, tørt og skadet hår har brug for ekstra pleje, derfor er det vigtigt at bruge de rigtige plejeprodukter, for hele tiden at holde håret sundt og lækkert.

Shampooen indeholder den anerkendte effektive ricinusolie, som er kendt for at give ekstra glans til håret, mere fylde, forbygge skadet hår og spaltede spidser. Foruden den skønne ricinusolie indeholder shampooen også glycerin som blødgør håret, solsikkeolie, hvedeproteiner der aktivt reparere skadet hår og orkide ekstrakt som gør håret silkeblødt, samt mangokerneolie som dufter himmelsk. Udover alle de lækre ingredienser som til sammen går op i en højere enhed, beskytter shampooen også hår og farve mod skadelige UV stråler.

Anvendelse:

Skum en passende mængde op i hænderne og masser det i hovedbundet i et fugtigt hår. Vask kun spidserne hvis håret er meget beskidt. Gentag om nødvendigt. Skyl og afslut med conditioner.

BEAUTYCOS anbefaler dig at give dig selv en lækker hovedbundsmassage mens du vasker din hovedbund. Dette øger blodcirkulationen, reducerer mængden af fællede hår. Daglig massage kan være med til at øge hårvæksten, da den øgede blodcirkulation også er med til at øge mængden af pleje til hår og hårsække.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Hair Doctor Color Protect Shampoo
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.