Hair Doctor Color Intense Mask

200 ml

189,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 dages levering
En ekstra dybdevirkende og intensiv maske til alle hårtyper og længder. Især velegnet til skadet og farvet hår. Den værdifulde og eksklusive kombination af mangokerneolie, panthenol, solsikkekerneolie, orkide ekstrakt og hvede proteiner efterlader dit hår men en smuk farveglans og en intensiv strålende glans. Den milde formel behandler og beskytter håret og hårfarven mod skadelige UV-stråler og sørger for at bevarer hårets farvebrillians. Håret bliver markant forandret, fra første gang du anvender denne maske og udover alle de plejende egenskaber vil du også opleve at dit hår er meget nemmere at rede ud og vil dufte helt uimodståeligt.  Anvendelse: Fordel en lille mængde af masken i hænderne og red det i længderne af dit nyvaskede hår med fingrene. Lad masken virke i 5-10 minutter og skyl grundigt. Afslut din hårvask med conditioner. BEAUTYCOS anbefaler dig at slutte alle hårvaske af med conditioner, for at lukke skællagene i det enkelte hårstrå. Håret er bedre beskyttet, din farve vil holde bedre, mindsker spaltede og knækkede spidser, det vil være nemmere at rede igennem, håret vil være mere smidigt og holde bedre på fugt og pleje.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Hårkur Hair Doctor Farvet hår 200 ml Beskyttende Mod spaltede spidser Plejende Solpleje Til farvet og behandlet hår

Beskrivelse

En ekstra dybdevirkende og intensiv maske til alle hårtyper og længder. Især velegnet til skadet og farvet hår.

Den værdifulde og eksklusive kombination af mangokerneolie, panthenol, solsikkekerneolie, orkide ekstrakt og hvede proteiner efterlader dit hår men en smuk farveglans og en intensiv strålende glans.

Den milde formel behandler og beskytter håret og hårfarven mod skadelige UV-stråler og sørger for at bevarer hårets farvebrillians. Håret bliver markant forandret, fra første gang du anvender denne maske og udover alle de plejende egenskaber vil du også opleve at dit hår er meget nemmere at rede ud og vil dufte helt uimodståeligt. 

Anvendelse:

Fordel en lille mængde af masken i hænderne og red det i længderne af dit nyvaskede hår med fingrene. Lad masken virke i 5-10 minutter og skyl grundigt. Afslut din hårvask med conditioner.

BEAUTYCOS anbefaler dig at slutte alle hårvaske af med conditioner, for at lukke skællagene i det enkelte hårstrå. Håret er bedre beskyttet, din farve vil holde bedre, mindsker spaltede og knækkede spidser, det vil være nemmere at rede igennem, håret vil være mere smidigt og holde bedre på fugt og pleje.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Hair Doctor Color Intense Mask
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.