Hair Doctor Brilliant Mousse

Bedømmelse:
100% of 100
119,00 kr
Status:På lager
Brilliant Mousse er en plejende leave-in conditioner mousse, uden hold. Perfekt til alle hårtyper og især god til et tørt og skadet hår, da den styrker, mindsker krus, tilføre smidighed, genopbygger, tilføre fugt, forbedre hårstrukturen og tilføre silkeagtig glans, uden at tynge. Denne skum har en lækker flødeskums konsistens og en skøn duft af vanilje; den er beriget med værdifulde mælkeproteiner samt Argan-olie, E-vitamin, provitamin B5 og forsyner håret med tilstrækkelig fugtighed og vitaminer. Anvendelse: Ryst flasken grundigt, vend flasken med bunden helt i vejret og tryk en passende mængde skum ud i hænderne. Fordel det i håndfladerne og kram det i eller red det i håret med fingerne. Moussen kan bruges i både håndklæde tørt og tørt hår. Skal IKKE skylles ud BEAUTYCOS anbefaler denne mousse til alle hårtyper og længder, der mangler lidt ekstra pleje.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Dag til dag levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje Hårstyling Hårskum Krøllecreme Hair Doctor 200 ml Glansgivende Plejende

Beskrivelse

Brilliant Mousse er en plejende leave-in conditioner mousse, uden hold. Perfekt til alle hårtyper og især god til et tørt og skadet hår, da den styrker, mindsker krus, tilføre smidighed, genopbygger, tilføre fugt, forbedre hårstrukturen og tilføre silkeagtig glans, uden at tynge.

Denne skum har en lækker flødeskums konsistens og en skøn duft af vanilje; den er beriget med værdifulde mælkeproteiner samt Argan-olie, E-vitamin, provitamin B5 og forsyner håret med tilstrækkelig fugtighed og vitaminer.

Anvendelse:

Ryst flasken grundigt, vend flasken med bunden helt i vejret og tryk en passende mængde skum ud i hænderne. Fordel det i håndfladerne og kram det i eller red det i håret med fingerne. Moussen kan bruges i både håndklæde tørt og tørt hår.

Skal IKKE skylles ud

BEAUTYCOS anbefaler denne mousse til alle hårtyper og længder, der mangler lidt ekstra pleje.

Skriv din egen anmeldelse
Log ind eller tilmeld for at give bedømmelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration