Fedtet hår

Shampoo til fedtet hår

Døjer du med en fedtet hovedbund og fedtet hår, uanset hvad du gør og hvor ofte du vasker håret? Hvis du kan genkende dette problem, så er du nødt til at genoprette den naturlige balance i håret og hovedbunden. Dette gør du ti...

Læs mere

125 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre1
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Hårpleje Hårpleje 199 varer
  • Shampoo & Conditioner 137 varer
   • Shampoo 125 varer
    • Pre-shampoo 1 vare
   • Conditioner 14 varer
  • Hårstyling 68 varer
  • Hårkur 23 varer
  • Hårolie 6 varer
  • Hårserum 2 varer
  • Tilbehør 1 vare
Størrelse
Størrelse
-
Størrelses type
Størrelses type
 1. Rejsestørrelse 6 varer
 2. XL-størrelse 33 varer
Pris
Pris
-

125 Produkter

Side
pr. side

Shampoo til fedtet hår

Døjer du med en fedtet hovedbund og fedtet hår, uanset hvad du gør og hvor ofte du vasker håret? Hvis du kan genkende dette problem, så er du nødt til at genoprette den naturlige balance i håret og hovedbunden. Dette gør du tildels, ved at finde den rette shampoo til dig.

Shampoo til fedtet hår balancerer hovedbunden og fjerner overflødigt fedt. Samtidig tilføres der olie til håret og hovedbunden vil blive genoprettet til et sundt og friskt hår. Gå på opdagelse i de forskellige produkter fra BEAUTYCOS til fedtet hår. Vælg mellem parabene- og sulfatfrie produkter eller vælg din ynglings duft med dit favorit mærke.

Bedste shampoo til fedtet hår

American Crew Daily shampoo

Ønsker du shampoo mod fedtet hår, så anbefaler vi hos BEAUTYCOS den nye revolutionerende American Crew Daily shampoo. Denne shampoo er specielt udviklet til fedtet hår og hovedbund og indeholder ekstrakter af rosmarin og timian. Disse ingredienser giver en forfriskende fornemmelse for håret og hovedbunden.

Det bedste ved produktet er selvfølgelig, at shampooen fjerner alt det overflødige fedt og olie og dermed går den ind og genopretter et frisk ydre og gør generelt din hovedbund sundere.

Vær opmærksom på at denne shampoo, er specielt udviklet til mænd. For at anvende produktet er det vigtigt, at du gør dit hår helt vådt inden påføring. Brug en lille mængde af produktet og masser det grundigt ind i håret og især i hovedbunden. Skyl derefter meget grundigt produktet ud, ligesom ved alle andre shampooer.

Moroccanoil Clarifying shampoo

Moroccanoil er ligeledes det perfekte valg af shampoo, for at opnå en sund hovedbund og dermed mindske det fedtede hår og hovedbunden.

Moroccanoil Clarifying shampoo nulstiller din hovedbund, så din hovedbund kan ånde frit og dejligt igen, uden gener. Denne shampoo mod fedtet hår er især for dig, som har ophobede stylingsrester i hovedbunden.

Shampooen indeholder som navnet på brandet indikerer - marokkansk argan-olie som er rig på vitaminer, samt fedtsyrer og antioxidanter. Denne shampoo er helt klart værd at give en chance, hvis du længe har døjet med fedtet hovedbund eller fedtet hår og bare ikke kan komme af med det, selvom du har prøvet alt.

Når du anvender shampooen er det vigtigt, at du fordeler shampooen grundigt i hovedbunden. Få shampooen til at skumme op, ved at gøre håret rigeligt vådt inden påføring. Massér grundigt shampooen ind i hovedbunden og skyl derefter grundigt ud. Gentag behandlingen hvis nødvendigt.

Vær opmærksom på, at det kun anbefales at bruge denne shampoo 1 gang, hver anden uge.

Hos BEAUTYCOS vil vi gerne hjælpe dig med at opnå en frisk og sund hovedbund. Så er du stadig i tvivl om hvilken shampoo, som du skal vælge til din fedtede hovedbund eller fedtede hår, så kontakt mere end gerne vores kundeservice og vi hjælper dig videre i processen, til at finde det helt rette produkt for dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Bring Burd DAO GLS Instabox PostNord