Tørshampoo

Tørshampoo

Har du travlt om morgenen, eller skal dit hår friskes op midt på dagen, så er tørshampoo noget for dig. Det renser dit hår hurtigt og skånsomt.

Tørshampoo er et ultrafint pulver, der absorberer talg, overflødige olier og fedt fra håret, så ...

Læs mere

200 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Hårpleje Hårpleje 14223 varer
  • Shampoo & Conditioner 3970 varer
  • Hårstyling 2930 varer
  • Hårfarver & Tilbehør 4308 varer
  • Hårkur 1209 varer
  • Hårolie 375 varer
  • Hårserum 179 varer
  • Permanente krøller 110 varer
  • Tilbehør 1487 varer
  • El-artikler 515 varer
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-

200 Produkter

Side
pr. side

Hvordan bruger man tørshampoo?

For at få det optimale ud af din tørshampoo, bør du bruge det på følgende måde:

1) Sørg for at dit hår er helt tørt, før brug

2) Spray tørshampooen ud i håret med en afstand på ca. 20 cm.

- Du kan nøjes med blot at spraye det i de dele af håret der er fedtet. Du kan også spraye det i hele håret - det er op til dig

3) Lad det sidde i håret i 2-3 minutter


4) Masserer det rundt i håret. Sørg for at massere det helt ned i hovedbunden og godt rundt i håret


5) Børst håret som du plejer - ligesom når du har været i bad


6) Det var det. Nu kan du nyde den tid du har sparet og nyde dit flotte hår resten af dagen


Det er vigtigt at huske på at tørshampoo ikke kan erstatte at vaske dit hår fuldstændigt. Det skal du stadig gøre ofte eller efter behov. Tørshampoo kan bruges indimellem hårvaskene, men det ene udelukker ikke det andet.

Den bedste tørshampoo

Den bedste tørshampoo er den, der er tilpasset dit hår og dit behov. Det er derfor meget individuelt, hvilket tørshampoo der er den bedste tørshampoo for dig. Vi har et rigtig stort udvalg af tørshampoo her på vores webshop. Det betyder du kan finde en tørshampoo der passer præcis til dine behov. Det kan bl.a. være tilpasset din hårfarve, din hårstruktur, med eller uden duft, parabenefri osv. – valget er dit.

Du finder mange forskellige slags tørshampoo hos os. Blandt vores mange mærker har vi bl.a. Batiste tørshampoo, Maria Nila tørshampoo og mange flere mærker, som du kan blive inspireret af. Se vores store udvalg igennem på vores 5 sider fyldt med forskellige tørshampooer.

Kevin Murphy Fresh hair 

Et af tidens hotteste hår brands er Kevin Murphy. Kevin Murphy har udviklet dette helt nye vidundermiddel, nemlig Fresh Hair tørshampoo, som er et 2-i-1 produkt. Med denne tørshampoo som også er et stylingsprodukt, opnår du en effektiv fjerning af alle de urenheder og overskydende fedtstof som dannes i hovedbunden. Samtidig med, får du en fantastisk volumen og fylde i håret, med en skøn og afdæmpet duft af ekstrakterne fra Cassia- og orangeblomst. 

Tørshampoo

Har du travlt om morgenen, eller skal dit hår friskes op midt på dagen, så er tørshampoo noget for dig. Det renser dit hår hurtigt og skånsomt.

Tørshampoo er et ultrafint pulver, der absorberer talg, overflødige olier og fedt fra håret, så du kan springe hårvasken over. Det ligger sig nede i hovedbunden, hvor den samtidig skånsomt giver håret et løft. Tørshampoo er helt perfekt, hvis du gerne vil skåne dit hår for hårvaske og føntørring. Tørshampoo efterlader håret mere fyldigt og giver et flot resultat - også ved opsætning.

Udover at slippe for at vaske håret kan du også springe over at tørre det, som vi alle ved kan tage lang tid. Tørshampoo giver det samme friske look, som efter et bad. Det er bare nemmere, hurtigere og mere simpelt at bruge og så kan du samtidig have det med dig overalt i din taske.

Samtidig oplever mange at de skal vaske deres hår hver dag, for at undgå fedtet hår. Her er vidundermidlet til dig, som tænker over sundheden for håret, ved ikke at vaske det hver dag. 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Bring Burd DAO GLS Instabox PostNord