Krøllecreme

Produktet der er et must til dig, der vil have det bedste ud af dine krøller og samtidig pleje dem bedst muligt. Vælg imellem krøllecreme, spray, gele og hårskum til krøllet hår og tæm dine krøller til fulde. Opnå de flotteste krøller uden frizz, med...

Læs mere

216 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Hårpleje Hårpleje 14223 varer
  • Shampoo & Conditioner 3970 varer
  • Hårstyling 2930 varer
  • Hårfarver & Tilbehør 4308 varer
  • Hårkur 1209 varer
  • Hårolie 375 varer
  • Hårserum 179 varer
  • Permanente krøller 110 varer
  • Tilbehør 1487 varer
  • El-artikler 515 varer
Størrelse
Størrelse
-
Pris
Pris
-
Farve

216 Produkter

Side
pr. side

Hvad er den bedste krøllecreme? 

Hvilken krøllecreme der er den bedste for dig, afhænger meget af hvilken hårtype du har, samt om dit hår mangler fugt eller protein. Er du i tvivl om hvad dit hår mangler, så kontakt vores kundeservice og beskriv dit hår eller tag i en af vores mange butikker og hør hvad dit hår har brug for. Dog kan vi give et overblik over de bedst solgte og bedømte krøllecremer. 

Nogle af de mest populære krøllecremer er fra Moroccanoil, Kevin Murphy, Maria Nila og Paul Mitchell

Moroccanoil Curl Defining Cream - Indeholder en varmeteknologi, som sørger for at mætte og hydrere håret, så det føles velplejet samtidig med det er stylet.
Kevin Murphy Killer Curls - Indeholder en letvægtsteknologi, som giver håret et naturligt look, så det ikke kommer til at synes overstylet.
Maria Nila Curlicue Cream - Denne krøllecreme er super god til at beskytte håret og eventuelle hårfarver med sit uv-filter. 

CC godkendt krøllecreme

Er du en af de mange piger som er på CC-metoden (Curly Girl metoden), så er Innersense eller Boucleme det oplagte valg for dig her på siden. 

Curly girl metoden er mange ting, som du kan læse mere om på vores blog. Curly Girl metoden kan anvendes af alle, også folk som ikke har krøller i håret. Ligger det i generne eller har man engang haft krøller, som gik væk, kan man måske få disse tilbage igen. Herudover kan alle som blot ønsker et sundt hår, benytte denne metode.

Meget kort opremset her, hvad det vil sige for krøllecreme valget, hvis du er på CC metoden. Hvis du er curly girl eller ønsker at være det, så skal du gå efter hårprodukter som er fri for sulfater, mineralolie, voks, udtørrende alkohol og silikone. Det leder os frem til de absolut mest populære brands indenfor dette, nemlig Innersense og Boucleme. Disse brands er begge super nærende for håret. 

Boucleme Curl Cream

Denne Curl Cream fra Boucleme, er en nærende og fugtgivende krøllecreme, som giver bløde og glansfulde krøller.

Innersense Quiet Calm Curl Control 

Fra innersense er denne Quiet Calm Curl Control super god. Denne krøllecreme giver en behagelig fornemmelse af ro og balance i håret. Samtidig eleminerer den frizz og giver et super stærkt og flot hold i håret. 

Innersense I Create Volume

Herudover kan du overveje en styling lotion fra Innersense nemlig Innersense I Create Volume. Denne er yderst god til at holde på krøllet og er det tætteste bud du kommer på at samle håret uden frizz.

Hvis du er i tvivl omkring hvilken krøllecreme der er bedst til dig og dit hår, så er du velkommen til at kontakte os på enten mail eller telefon, eller kom og mød os i en af vores butikker

Produktet der er et must til dig, der vil have det bedste ud af dine krøller og samtidig pleje dem bedst muligt. Vælg imellem krøllecreme, spray, gele og hårskum til krøllet hår og tæm dine krøller til fulde. Opnå de flotteste krøller uden frizz, med en god krøllecreme. Du kan stort set opnå lige de krøller du vil. Dog skal du vælge din krøllecreme udfra hvilken hårtype du har. Herudover skal du tage valget om du vil have et curly girl godkendt produkt.

Krøllecreme til krøller

Krøllecreme til krøllet hår, er simpelthen et must, hvis du vil have mest ud af dine krøller eller hvis du blot vil tæmme dit hår. Efter hårvasken vil mange opleve og især folk med krøller, at håret bliver kruset, filtret og ikke særlig medgørligt. Derfor vil meget af krøllernes flotte udseende også gå tabt. Dette kan du rette op på, med en god krøllecreme. En krøllecreme går ind og samler krøllerne og samtidig definerer dem. Dette vil gøre at krøllerne fremstår sundt og elastisk, uden frizz. 

Der er forskel på om du ønsker en letvægtsteknologi eller en varmeaktiverende teknologi. Begge krøllecremer vil give pleje og definition til krøllerne. Oftest afhænger krøllecremen af om dit hår mangler protein eller fugt. Frisørerne anbefaler en blanding mellem protein og fugt, hvis du har krøller. 

Mange med glat hår spørger, "kan jeg få krøller med krøllecreme, når jeg har glat hår"? Dette afhænger af mange ting, såsom hvor fint og glat dit hår er og hvor meget volumen det har. Dog skal vi gøre opmærksom på at du nok ikke kan få de samme krøller, som folk med natrulige krøller har.

En krøllecreme kan give dig bølger i håret eller krøllelignende fald, hvis du ingen krøller har i forvejen. Ellers anbefaler vi at lave krøller med glattejern. Her kan du lave lige de krøller som du ønsker. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Bring Burd DAO GLS Instabox PostNord