Hårkur

1 Produkter

pr. side
Alle filtre1
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Hårpleje 2 varer
  • Hårfarver & Tilbehør 2 varer
  • Hårkur 1 vare
Hårtype
Hårtype
 1. Blondt og lysnet hår
 2. Farvet hår
Egenskaber
Egenskaber
 1. Fugtgivende
 2. Glansgivende
 3. Nærende
 4. Plejende
 5. Reparerende
 6. Til farvet og behandlet hår
Farve 1
Farve
 1. Platin
 2. Beige
 3. Blond
 4. Fersken
 5. Grå
 6. Lyserød
 7. Rosa
 8. Sølv

1 Produkter

pr. side

Er du en af dem der godt kunne tænke dig at gøre det allerbedste du kan for dit hår? Vil du give det den ultimative pleje? Så er det en god idé at supplere din sædvanlige hårpleje rutine med en god hårkur.
En hårkur er med til at både pleje og trænge dybt ind i dit hår, med det formål at få det til at føles og synes sundere. Den skal sidde i alt fra et til flere minutter, nogle kan man sove med i, og andre skal skylles let eller grundigt ud.
Anvendelse måden fremkommer af det individuelle produkt. Men før du kaster dig ud i verden af hårkure, så skal du først finde ud af hvilken hårtype du hører under.
Her på siden kan vi hjælpe dig med at finde din type, og give nogle eksempler på den helt rette hårkur til dig og dit hår.

Du fortjener det bedste, og således gør dit hår.

Blondt og lysnet hår

Har du blondt eller hår der er blevet lysnet, så vil du sikkert gerne bevare din flotte gyldne farve, og undgå at farven ændre sig eller bliver gullig. 
Palett Sheer Silver Masque fra Maria Nila er en skøn hårkur særligt til dig med blondt hår. Kuren indeholder violette pigmenter og brombær ekstakt som er med til at give dit hår et smukt køligt skær og modvirker de gullige nuancer. Den vil samtidigt tilfører håret ekstra glans, og virke styrkende på hvert enkelt hårstrå, hvilket vil give håret en lækker struktur. Derudover vil kuren give dit hår ekstra fugt og pleje, og vil efterlade det silkeblødt. Hårkuren er skabt på Colour Guard Complex, som sørger for at beskytte din hårfarve, og vil reducere farvetabet så meget som muligt. Desuden beskytter den håret mod UV-stråling fra solen og andre frie radikaler. Den indeholder ingen parabener eller sulfater.
Dumb Blonde Reconstructor fra TIGI er en hårkur der giver håret en masse soja protein og vitamin B5 til dit hår og vil genopbygge det indefra. Hvis dit hår er kemisk behandlet, så kan denne kur give dit hår den ekstra pleje og reparation det har brug for.
That’s It Blonde Parade fra Alfaparf er en nærende hårkur, der er helt ideel til dig med blondt hår. Den kan anvendes uanset om du har en varm eller kold tone i håret. Kuren indeholder partikler som får dit hår til at stråle med en fantastisk glød. Den er beriget med ceramider, som både virker styrkende og nærende for dine hårfibre, som vil give dit hår en jævn og glat overflade.

Farvet og behandlet hår

Hvis du har farvet dit hår eller har fået det behandlet er det vigtigt at bruge den rigtige hårkur som kan hjælpe med at bevare farven, give ekstra pleje og beskytte dit hår samtidigt. 
En intens maske til farvet hår er Color Intense Mask fra Hair Doctor , der går i dybden med plejen af dit hår. Kuren indeholder mangokerneolie, orkidé ekstrakt og hvede proteiner som vil give dit hår vitalitet og få det til at stråle af sundhed. Den milde formel i kuren vil også beskytte håret mod solens UV-stråler.
Color Protect Reconstructive Treatment fra Paul Mitchell er en hårkur der vil bekæmpe din falmende hårfarve. Hårkuren indeholder solsikke ekstrakt, der hjælper med at holde på farven længere. Kuren er fyldt med kraft som er med til at forebygge knækket hår og spaltede spidser samtidig med at den beskytter dit hår og farve mod solens stråler. 

Fint og tyndt hår

Er dit hår fint og tyndt, så ønsker du nok at styrke dit hår og opnå mere volumen. Her kan den helt rigtige hårkur komme dig til undsætning og give dit hår fornyet liv.
Densifique Masque Densité fra Kérastase er en genopbyggende hårmaske, som giver dit hår ultimativ pleje og samtidigt nærer og blødgøre håret. Du vil kunne se en tydelig forskel efter brug og dit hår vil få en helt ny vitalitet.
Nature Cacao Mask fra L’Oréal er en anden god hårkur som er specielt udviklet til fint skandinavisk hår. Kuren plejer håret i dybden, men uden at tynge håret. Håret får en fin lethed og naturlig fylde. 

Krøllet hår

De fleste personer med krøllet hår vil gerne gøre det bedste for deres krøller og bevare krøllernes form og smidighed. Heldigvis findes der en række hårkure med formålet at opretholde dine krøllers spændstighed og undgå at det bliver kruset.
Curl Passion Mask fra Milk_Shake er en effektiv maske specielt til krøllet hår. Masken er med til at tilføje intensiv fugt og pleje til dit hår, samtidig med den forhindrer krus. De aktive ingredienser i masken fremmer krøllernes holdbarhed, så dine flotte krøller vil holde hele dagen. Dit hår vil blive elastisk og glansfuldt med denne hårkur.

Tørt og flosset hår

Er du ked af dit hår er tørt og flosset, så står du nok og mangler en fugtgivende og plejende hårkur.
Berber Oil Mask fra Osmo er en lækker hårkur der giver intensiv pleje og vil genopbygge dit hår så det får et smukt og glansfuldt udseende. Hårkuren kan bruges af alle hårtyper, men er især velegnet til tørt eller beskadiget hår, da den indeholder Argan olie, avocadoolie og olivenolie, som er med til at reparer og pleje håret.
Schwarzkopf har deres BC Bonacure Repair Sealed Ends som er en hårkur der vil reparerer spidserne på skadet hår, og vil forbygge spaltede spidser. Kuren vil give fine, glatte spidser fulde af spændstighed og glans.  

Hår med spaltede spidser

Har du hår med spaltede spidser og vil gerne af med dem? Så har du hjælp at hente hos en af disse hårkure.
For eksempel kan SP Prof. Specialist Ends Express fra Wella hjælpe med at forsegle de spaltede spidser og beskytte mod ny spaltning ved regelmæssig brug. Hårkuren vil pleje håret og give glans og smidighed. Ved hjælp af Repair-Substanser bliver dine spaltede spidser samlet igen og beskyttelsesplipider beskytter dit hår. Avocadoolie og silikone-derivater plejer dine hårlængder.
Ego Boost fra TIGI er en er en split end mender hvis eneste opgave udelukkende at samle dine spaltede og tørre spidser, så de ikke kun ser velplejede ud, men rent faktisk bliver sunde. Håret bliver forseglet med keratin og glyserin. 

Modent og/eller gråt hår

Er du del af befolkningen med modent eller gråt hår, så vil du sikkert gerne have en hårkur der kan styrke dit hår og hjælpe med at beholde hårets flotte farve.
Age Renew Revitalizing Mask fra No Inhibition er en utroligt nærende hårkur, som vil give dit hår en blank overflade og en forbedret struktur. Hårkuren indeholder aktive ingredienser såsom hyaluronsyre og rooibos, som arbejder sammen for at tilføje næring og ekstra styrke til dit hår. Den har en foryngende effekt på håret, og giver det ekstra fylde og masser af liv.
Har du naturlig blondt eller gråt hår, eller blot farvet det, så er That’s It Forever Grey fra Alfaparf et godt valg af hårkur. Den fremhæver en kølig grå tone i håret, og vil efterlade dit hår med en smuk glans og masser af refleksioner.
Kuren indeholde partikler som får dit hår til at stråle med fantastisk glød. Den er beriget med ceramider, som både virker styrkende og nærende for dit hår, hvilket giver en jævn og glat overflade.

Kruset og tykt hår

Er dit hår tykt, kruset og helt uregerligt mangler du en hårkur der kan glatte håret ud, give glans og gøre det nemt at rede ud efter hårvask.
3 Minute Miracle Frizz Remedy Deep Treatment fra Aussie er en velduftene hårkur, som er perfekt til dig med tykt hår der har tilbøjelighed til at kruse. Kuren virker tæmmende på frizz og krus, og vil tilføje dit hår fantastisk glans. På grund af dens indhold af Aloe Vera ekstrakt og Jojobafrø vil den tæmme dit hår og give dig kontrollen tilbage.
Asia Zen Control Mask fra Orofludio er et andet eksempel på en intens hårkur, som virker ekstremt blødgørende. Hårkuren eliminerer kruset hår og frizz, og indeholder hvedeaminosyrer og kreatinprotein, som både beskytter og genopretter dit ødelagte og tørre hår.

Normalt hår

Hvis du har hvad der vil kaldes ”normalt hår” og ikke oplever nogen særlige problemer med det, så vil du sikkert gerne stadigvæk pleje dit hår og give det glans.
Instant Moisture Treatment fra Paul Mitchell er en hårkur der kan give glans og blødgøre dit hår. Den kan anvendes dagligt og hjælper med at forsegle spaltede spidser og kan absorbere UV-B-stråler.
Ten Perfect Blend Masque fra Alterna er en eksklusiv hårkur, som virker nærmende og vil sørge for at dine lokker får den perfekte pleje. Kuren virker fornyende på slidte hårstrå og spidser. Den indeholder blandt andet afrikansk kakao ekstrakt, hyaluronic acid, caviar age-control complex og champagne grape seed oil, som arbejder sammen og vil efterlade dit hår med massere af liv og glans.

Skadet og slidt hår

Har du skadet og/eller slidt hår, så kan den rigtige hårkur hjælpe dig med at give ekstra pleje, beskyttelse og efterlade dit hår rent og fyldt med næring.
Ultimate Remedy Treatment fra Shu Uemura er en hårmaske som er særligt til dig med ekstremt ødelagt hår, og ønsker at genoprette hårets originale liv og sundhed. Hårkuren kan med sin unikke og innovative formel reparere dit skadet hår, og give styrken til dit hår tilbage. Kuren vil puste liv i triste lokker, og dit hår vil fremstå sundt og levende.
Biolage Repairinside Mask fra Matrix er et andet eksempel på en hårkur til skadet og slidt hår. Denne hårkur indeholder arginine og soja, som har nogle skønne reparerende og genopbyggende egenskaber, der vil gøre dit hår mere smidigt og give det en masse glans.
Penetraitt Masque fra Sebastian er en genopbyggende og styrkende hårkur, med en effekt der holder i op til 7 hårvaske. Kuren er udviklet til at reparere og styrke hår, der er blevet ødelagt af kemi, klorvand, saltvand, sol eller varme fra diverse styling artikler. Hårkuren er rig på proteiner, der vil trænge ind i dit hår, og styrke de udsatte områder. Dit hår vil blive blødt og gennemplejet efter behandling. 

Manglende Volume

Føler du at dit hår ligger lidt fladt og kedeligt, så mangler det nok lidt volumen. Med den helt rette hårkur kan du opnå den fyldige hårpragt du drømmer om.
Volume Energi Mask fra Glynt er en vægtløs og styrkende hårkur, tilsat Ginkgo Biloba ekstrakt og panthenol. Hårkuren vil tilføje 30% mere volumen til dit hår, og giver hvert enkelt hårstrå glans og fylde, uden at tynge det.
Volumizing Treatment Body Booster fra Big Sexy Hair er en anden lækker hårkur, der vil give dit hår ekstra volumen samtidig med den vil virke farvebeskyttende. Den vil gøre din farve super glansfuld og vil beskytte mod UVA/UVB-stråler. 

Solpleje

De fleste af os elsker at være ude om sommeren og nyde solen og måske tage en tur på stranden. Men desværre er det ikke alt hår der elsker solens skrappe UV-stråler og strandens saltvand.
Derfor er det vigtigt at du bruger en hårkur der kan beskytte dit hår mod solen og give det nyt liv.
Med UV Rescue Recovery Treat fra Redken , der kan du få repareret og forfrisket solskadet og tørt hår, og give det ny energi. Hårkuren er en intens og genopbyggende aftersun kur, der vil give dit hår den nødvendige pleje.
K-PAK Sun Therapy Protective Sun Milk fra Joico kan også hjælpe dit solramte hår, eller hvis dit hår har været udsat for megen klorvand. Kuren vil gendanne hårets styrke og sundhed, og forbygger også spaltede spidser.
Hårkuren kan anvendes i både tørt og vådt hår, og umiddelbart før du skal ud i solen.
Milk_Shake har deres forslag til en super plejende og nærende hårkur, med deres Sun & More Beauty Mask. Denne hårkur er særlig til dig, hvis hår har brug for ekstra opmærksomhed og pleje efter at det har været udsat for sol, saltvand eller klor.
Kuren beskytter håret, og indkapsler fugten, så dit hår ikke vil blive dehydreret. Indholdet af mandelolie, risolie bomuldsprotein samt vitamin E, arbejder sammen for at gøre dit hår blødt og glansfyldt.

Leave-in Conditioner

Hvis du har lidt travlt i badet, men stadig vil give dit hår ekstra pleje, så kan du vælge en leave-in hårkur, som ikke behøves at skylles ud. Produkterne findes både i créme og spray udgave.
Nurishing Living Enzyme Infusion fra Davines Natural Tech serie er et bud på en leave-in kur der er bedst til tørt og ødelagt hår. Kuren vil pleje og forsegle håret, samtidig med at den genopbygger og beskytter håret mod UV-stråler.
Hair Strengthener Daily Leave-In Treatment fra Mane ’n Tail er en hårkur der indeholder varmebeskyttende ingredienser, der giver dit hår maksimal beskyttelse ved brug af føntørrer, glatte eller krøllejern. Kuren er baseret på en mild og alkoholfri formel, så den er god til daglig brug. Den er særlig god til skrøbeligt hår, og vil gøre det blødt og lækkert uden at virke tyngende. 

Økologisk og parabenfri

Vil du gerne være med til at beskytte miljøet og samtidig være god mod din krop så er økologiske og parabenfrie hårkure lige noget for dig. Dit hår plejes på en naturlig måde og du kan have god samvittighed ved at bruge produktet.
Nourishing Moisture Masque fra Macadamia er et godt valg, hvis du vil have en hårkur uden sulfater, parabener eller gluten. Hårkuren virker genopbyggende og vil efterlade dit hår med fornyet styrke og masser af liv. Den vil reducere frizz og krus takket være sin formular med Macadamia og Argan olie. Denne hårkur vil også gøre dit hår mere medgørligt og lettere at rede igennem.
Olive Treatment Paste fra Chi Organics er en anden parabene fri hårkur, som har certificerede økologiske essentielle olier, naturlige olier og en særlig kompleks af ekstrakter, som vil være med til at behandle og genopbygge tørt, skadet eller farvebehandlet hår. Med denne hårkur vil dit hår føles blødt og få en flot glans.

Hovedbundsproblemer

Lider du af hovedbundsproblemer, såsom skæl, kløe eller irriteret hovedbund, så findes der også en hårkur der kan hjælpe dig med at få hovedbunden på rette kurs igen.
Bio Botanical Vital Cure fra System 4 er en hårkur der vil give fugt og næring til hovedbunden. Hvis du kombinere denne kur med en hovedbundsmassage, så vil du forbedre din hårvækst, og derved formindske risikoen for tidlig hårtab.
Kuren beroliger din hovedbund, og vil efterlade det med en smuk glans.
Deep Scalp Purifying Serum fra John Masters Organics vil behandle og berolige din irriteret eller sarte hovedbund, og samtidigt fjerne overskydende fedt og olie i dit hår og hovedbund.
Den vil hjælpe med at få din hovedbund i balance igen, og forhindre dannelsen af skæl. Efter brug af denne hårkur, vil blodcirkulationen i din hovedbund blive forbedret, hvilket vil resultere i et stærkere og sundere hår.
Paul Mitchell har med deres Tea Tree Hair and Scalp Treatment en hårkur der vil styrke og give fugt til både hår og hovedbund. Med indhold af soyaprotein, panthenol, vitamin E og shea smør, hjælper den med genobygning, reparation og beskyttelse af dit hår. Hårkuren vil puste nyt liv i dit hår, og berolige din hovedbund.

Special hårkur

Føler du at dit hår trænger til et ekstra boost i hverdagen, så vil en speciel hårkur med ampuller, som normalt kun kan fås hos frisøren, give dig netop det du mangler.
Wella SP Hydrate Infusions vil være med til at gennemfugte dit hår, og gøre det ekstremt blødt. Kuren vil beskytte håret mod udtørring.
Scalpsync Aminexil Hair Treatment fra Matrix Biolage serie er en nærende hårkur, som giver  dit hår ekstra energi og vil reducere hårtab. Kuren vil stimulerer din hovedbund, så den føles frisk og vil give den god mulighed for at ånde. 

Hårtab

Lider du af tidlig hårtab eller oplever du at dit hår er blevet tyndere, så er der en hårkur specielt til dig. De vil genopbygge og fremme ny hårvækst.
Energen Serum Hair Vitality 3 fra Bio+ er en hårkur der beskytter og plejer hovedbunden, samtidig med den fremmer ny hårvækst ved at stimulerer blodcirkulationen i hovedbundens yderste lag.
Kuren indeholder biotin og hestekastanje ekstrakt, som har en genoplivende effekt på blodcirkulation.
Capixyl Intensive Treatment 5% fra Nashi Argan er en professionel behandling, som virker stimulerende og revitaliserende på din hovedbund. Ved brug vil produktet hurtigt blive absorberet, og vil derfor ikke efterlade nogen rester, som efterfølgende kan påvirke din frisure.  Hårkuren er med capixyl 5%, phytostaminals og økologisk Argan olie. 
En anden god behandling mod hårtab er Anti-Hairloss Concentrate Treatment fra INTRAGEN . Den er nem at fordele i hovedbunden med sin praktiske applikator. Kuren indeholder multifunktionelle ingredienser som styrker hårets tæthed og struktur.
Derudover vil den genoprette fugtbalancen og studier har bevist at behandling med denne hårkur kan reducere hårtab, efter kun fire måneder. 

Hvis du stadig er i tvivl omkring hvilken hårkur der passer bedst til dig og dit hår, så er du velkommen til at kontakte os  på enten mail eller telefon, eller kom og mød os i en af vores butikker

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.