Grazette XL Concept Thickening Hair Mask

final_price
Din pris 128,00 kr Vejl. udsalgspris 144,00 kr
Status:På lager
Denne hårkur er til dig med modent og tørt hår. Dens store indhold af aktive ingredienser er med til at gøre dit hår sundere og blødere. Indeholder ekstrakter fra grønne æbler og solsikker, der beskytter både normalt og farvet hår imod UV stråler og andre miljømæssige påvirkninger.  Har et foryngende kompleks, der indebærer grøn te og rekonstruerende peptider, som er med til at holde håret ungt og smukt.  Indeholder desuden Argan Olie, hvilket er en organisk olie der nærer og fugter håret i dybden, samt Jojoba olie der indeholder E-vitamin og omega/fedtsyre, som vil give dit hår en formidabel glans.  En styrkende hårkur der vil efterlade dit hår blødt, fyldigt og glansfuldt.  Anvendelse: Masseres ind i vådt hår, efter vask med shampoo. Lad sidde i 5 minutter. Skyl grundigt ud og slut af med din foretrukne balsam. 
... Læs mere
Dag til dag levering Levering 1-2 arbejdsdage
Hurtig levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje Hårkur Grazette XL Concept Grazette Gråt hår Modent hår Normalt hår Tørt hår 150 ml Styrkende Beskyttende Fugtgivende Glansgivende Til gråt og modent hår Volume

Beskrivelse

Denne hårkur er til dig med modent og tørt hår.

Dens store indhold af aktive ingredienser er med til at gøre dit hår sundere og blødere.

Indeholder ekstrakter fra grønne æbler og solsikker, der beskytter både normalt og farvet hår imod UV stråler og andre miljømæssige påvirkninger. 

Har et foryngende kompleks, der indebærer grøn te og rekonstruerende peptider, som er med til at holde håret ungt og smukt. 

Indeholder desuden Argan Olie, hvilket er en organisk olie der nærer og fugter håret i dybden, samt Jojoba olie der indeholder E-vitamin og omega/fedtsyre, som vil give dit hår en formidabel glans. 

En styrkende hårkur der vil efterlade dit hår blødt, fyldigt og glansfuldt. 

Anvendelse:

Masseres ind i vådt hår, efter vask med shampoo. Lad sidde i 5 minutter. Skyl grundigt ud og slut af med din foretrukne balsam. 

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Grazette XL Concept Thickening Hair Mask
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.