Goldwell RePower & Color Live Gelmulsion (U)

450 ml

Prisgaranti
Vi har prisgaranti på alle varer
229,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 arbejdsdage
Goldwell - RePower & Color Live Gelmulsion 450mlGoldwell Inner Effect RePower & Color Live Gelmulsion er en gel base formular til ultimativ genopbygning og styrke. Resultatet er stærkt og velplejet hår. Gelmulsion er grundlaget for den dybeste behandling og genopbygning. Efterlader det fine, slidte og stresset hår fyldigt, genopbygget og stærkt. Beskytter og plejer farven. Du vil opdage det samme - og vil nyde det i lang tid: hår du altid drømt om opnås gennem dette dybe regenererende system, der er skræddersyet til dine behov. Dette regenererende system tilfører volume, spændstighed og vitalitet ved at ved at aktivere proteiner for at kunne trænge dybt inde i håret. Nano kapsler optimerer transporten af lipider i håret, der giver dit hår smidighed og glans. Dit hår vil mærkbart være stærkere, smukere og have en strålende hårfarve; det aktive farvebeskyttende systemet fungerer med anti-oxidanter og UV-beskyttelse. Inner Effect Regenerering er tilpasset præcis til dine behov. Mærkbar effekt ses allerede efter første behandling.Anvendelse:Brug sammen med Goldwell Inner Virkninger Repower & Live Concentrate. Gelmulsion kan anvendes uden Concentrate for at opnå naturlige blødhed; anvendes i fugtigt hår og lad det virke i et minut, og derefter skylles ud. Beautycos - vi samler på glade kunder.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Hårkur Goldwell Inner Effect Repower & Color Live Goldwell Skadet og slidt hår Normalt hår Fint hår Farvet hår 450 ml Til fint og tyndt hår Til farvet og behandlet hår Mod skadet og slidt hår Beskyttende

Beskrivelse

Goldwell - RePower & Color Live Gelmulsion 450ml

Goldwell Inner Effect RePower & Color Live Gelmulsion er en gel base formular til ultimativ genopbygning og styrke. Resultatet er stærkt og velplejet hår. Gelmulsion er grundlaget for den dybeste behandling og genopbygning. Efterlader det fine, slidte og stresset hår fyldigt, genopbygget og stærkt. Beskytter og plejer farven.
Du vil opdage det samme - og vil nyde det i lang tid: hår du altid drømt om opnås gennem dette dybe regenererende system, der er skræddersyet til dine behov. Dette regenererende system tilfører volume, spændstighed og vitalitet ved at ved at aktivere proteiner for at kunne trænge dybt inde i håret. Nano kapsler optimerer transporten af lipider i håret, der giver dit hår smidighed og glans. Dit hår vil mærkbart være stærkere, smukere og have en strålende hårfarve; det aktive farvebeskyttende systemet fungerer med anti-oxidanter og UV-beskyttelse.
Inner Effect Regenerering er tilpasset præcis til dine behov. Mærkbar effekt ses allerede efter første behandling.

Anvendelse:
Brug sammen med Goldwell Inner Virkninger Repower & Live Concentrate. Gelmulsion kan anvendes uden Concentrate for at opnå naturlige blødhed; anvendes i fugtigt hår og lad det virke i et minut, og derefter skylles ud.

Beautycos - vi samler på glade kunder.
Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Goldwell RePower & Color Live Gelmulsion (U)
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Bring Burd DAO GLS Instabox PostNord