Gold Spray Tan (U)

spar36%

final_price
Din pris 119,00 kr Vejl. udsalgspris 188,00 kr
Status:Ikke på lager
Gold Spray Tan 150 ml Dette er en spray tan som giver dig den flotteste farve.Gold Spray Tan indeholder en luksuriøs, langtidsholdbar formel der giver din hud et fantastisk naturligt udssende, samt en smuk farve, der holder længere. Smitter ikke af på tøj eller sengetøj. Gold Spray Tan er utrolig nem at fordele jævnt på huden, således man undgår plamager. Ønskes en mørkere farve kan man spraye igen efter 6 timer.Gold Spray Tan er helt specielt udviklet og indeholder ikke farve, men pigmenter, som bliver aktiveret når de kommer i kontakt med huden. Dette betyder, at der ikke opnås én bestemt farve, men at produktet udvikler sig til en personlig farve alt efter hvor lys eller brun man er i forvejen. Gold Spray Tan har en frisk og behagelig duft.BEAUTYCOS - We care for your hair
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Dag til dag levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Makeup Selvbruner Gold 150 ml

Beskrivelse

Gold Spray Tan 150 ml

Dette er en spray tan som giver dig den flotteste farve.

Gold Spray Tan indeholder en luksuriøs, langtidsholdbar formel der giver din hud et fantastisk naturligt udssende, samt en smuk farve, der holder længere. Smitter ikke af på tøj eller sengetøj. Gold Spray Tan er utrolig nem at fordele jævnt på huden, således man undgår plamager. Ønskes en mørkere farve kan man spraye igen efter 6 timer.

Gold Spray Tan er helt specielt udviklet og indeholder ikke farve, men pigmenter, som bliver aktiveret når de kommer i kontakt med huden. Dette betyder, at der ikke opnås én bestemt farve, men at produktet udvikler sig til en personlig farve alt efter hvor lys eller brun man er i forvejen.

Gold Spray Tan har en frisk og behagelig duft.

BEAUTYCOS - We care for your hair
Skriv din egen anmeldelse
Log ind eller tilmeld for at give bedømmelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration