Bestil dine julegaver nu - Vi bytter frem til 1. februar!

Gold Fairy Dust

spar36%

final_price
Din pris 119,00 kr Vejl. udsalgspris 188,00 kr
Status:Ikke på lager
Gold Fairy Dust er et stylingprodukt i pudderform, der tilfører ekstremt megen volumen, struktur og fleksibelt hold til håret uden at tynge håret. Pudderet løfter håret ved rødderne og giver en kraftig fylde til frisuren.Gold Fairy Dust indeholder også en fugtabsorberende effekt, der forhindrer at håret får et flat og klasket look. Derfor er pudderet særdeles velegnet til at give fint og porøst hår ekstra volumen og nyt liv.Ud over at Gold Fairy Dust tilfører ekstra volumen til håret, så efterlader den samtidig håret med en mat finish, der giver håret et sundt og velplejet look.BEAUTYCOS we care for your hair
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Dag til dag levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje Hårstyling Hårpudder Gold

Beskrivelse

Gold Fairy Dust er et stylingprodukt i pudderform, der tilfører ekstremt megen volumen, struktur og fleksibelt hold til håret uden at tynge håret. Pudderet løfter håret ved rødderne og giver en kraftig fylde til frisuren.

Gold Fairy Dust indeholder også en fugtabsorberende effekt, der forhindrer at håret får et flat og klasket look. Derfor er pudderet særdeles velegnet til at give fint og porøst hår ekstra volumen og nyt liv.

Ud over at Gold Fairy Dust tilfører ekstra volumen til håret, så efterlader den samtidig håret med en mat finish, der giver håret et sundt og velplejet look.

BEAUTYCOS we care for your hair

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:GOLD Fairy Dust
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.