Glamglow Supermud Clearing Treatment Mask

final_price
Din pris 339,00 kr Vejl. udsalgspris 385,00 kr
Status:På lager
Denne dybderensende muddermaske er ideel til både kvinder og mænd med uren hud.Ansigtsmasken fjerner nemt og effektivt alle urenheder fra din hud, så du efterlades med et rent og friskt udseende. Masken er ideel til at bekæmpe hudirritation, og den efterlader dig med et synligt resultat allerede efter første gangs brug.Ansigtsmasken er beriget med kul-ekstrakt, der absorberer affaldsstoffer og skidt fra huden, så den efterlades helt ren og uden synlige porer. Derudover indeholder ansigtsmasken aloe vera, der blødgører huden i dybden, imens eukalyptus og pebermynteolie har en genopfriskende effekt. Masken er desuden fri for parabener.Anvendelse:Påfør et tyndt lag på nyrenset hud, og lad masken virke i 5-20 minutter. Skyl masken af med varmt vand, og afslut gerne med din foretrukne ansigtscreme. For det bedste resultat anvendes masken 1-3 gange om ugen.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Dag til dag levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hudpleje Ansigtspleje Ansigtsmaske Glamglow 50 g Opstrammende Dybderensende Mod uren hud Parabenefri og organisk Rensende Uren hud

Beskrivelse

Denne dybderensende muddermaske er ideel til både kvinder og mænd med uren hud.

Ansigtsmasken fjerner nemt og effektivt alle urenheder fra din hud, så du efterlades med et rent og friskt udseende. Masken er ideel til at bekæmpe hudirritation, og den efterlader dig med et synligt resultat allerede efter første gangs brug.

Ansigtsmasken er beriget med kul-ekstrakt, der absorberer affaldsstoffer og skidt fra huden, så den efterlades helt ren og uden synlige porer. Derudover indeholder ansigtsmasken aloe vera, der blødgører huden i dybden, imens eukalyptus og pebermynteolie har en genopfriskende effekt.

Masken er desuden fri for parabener.

Anvendelse:
Påfør et tyndt lag på nyrenset hud, og lad masken virke i 5-20 minutter. Skyl masken af med varmt vand, og afslut gerne med din foretrukne ansigtscreme. For det bedste resultat anvendes masken 1-3 gange om ugen.
Skriv din egen anmeldelse
Log ind eller tilmeld for at give bedømmelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration