Glamglow Gravitymud Firming Treatment Mask

spar19%

final_price
Din pris 389,00 kr Vejl. udsalgspris 485,00 kr
Status:På lager
En innovativ peel-off ansigtsmaske, der øjeblikkeligt opstrammer huden. Muddermasken kan anvendes af både mænd og kvinder.Hovedingredienserne i ansigtsmasken er ekstrakter fra lakridsblad og marsmallow, der får masken til at skifte farve fra hvid til skinnende chrome, når den tørrer op. Derudover indeholder masken lægestokrose, der tilfører fugt til huden, imens vigtige vitaminer og mineraler fra tang sikrer sund hud. Masken er desuden fri for parabener.Anvendelse:Påfør din muddermaske på nyrenset hud i ansigtet. Fordel masken i et generøst og jævnt lag med den medfølgende pensel. Undgå øjenbryn og hårgrænse. Lad masken sidde i 20-30 minutter, imens den skifter farve. Fjern derefter masken ved at løfte kanterne og trække den forsigtigt af huden. Vi anbefaler, at du anvender masken 2 gange om ugen for et optimalt resultat. Afslut gerne med din foretrukne ansigtscreme. Efter brug renses penslen med vand og sæbe, og lufttørres derefter.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Dag til dag levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hudpleje Ansigtspleje Ansigtsmaske Glamglow 50 g Opstrammende Fugtgivende Parabenefri og organisk Kombineret hud Normal hud

Beskrivelse

En innovativ peel-off ansigtsmaske, der øjeblikkeligt opstrammer huden. Muddermasken kan anvendes af både mænd og kvinder.

Hovedingredienserne i ansigtsmasken er ekstrakter fra lakridsblad og marsmallow, der får masken til at skifte farve fra hvid til skinnende chrome, når den tørrer op. Derudover indeholder masken lægestokrose, der tilfører fugt til huden, imens vigtige vitaminer og mineraler fra tang sikrer sund hud.

Masken er desuden fri for parabener.

Anvendelse:
Påfør din muddermaske på nyrenset hud i ansigtet. Fordel masken i et generøst og jævnt lag med den medfølgende pensel. Undgå øjenbryn og hårgrænse. Lad masken sidde i 20-30 minutter, imens den skifter farve. Fjern derefter masken ved at løfte kanterne og trække den forsigtigt af huden.

Vi anbefaler, at du anvender masken 2 gange om ugen for et optimalt resultat. Afslut gerne med din foretrukne ansigtscreme. Efter brug renses penslen med vand og sæbe, og lufttørres derefter.
Skriv din egen anmeldelse
Log ind eller tilmeld for at give bedømmelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration