Glamglow Glowstarter Mega Illuminating Moisturizer Nude Glow

spar19%

final_price
Din pris 279,00 kr Vejl. udsalgspris 345,00 kr
Status:På lager
En farvet dagcreme, der giver huden en smuk og sund glød.Ansigtscremen giver din hud et dagligt quick fix, så du får en strålende glød og øjeblikkeligt ser mere frisk ud. Derudover har ansigtscremen en silkeblød konsistens, der gør den skøn at påføre.Den farvede dagcreme er baseret på en unik formel med shea butter, jojobaolie og hyaluron. De aktive ingredienser udfylder fine linjer i huden, plejer i dybden samt har en genopfriskende effekt. Du efterlades med et sundt look hele dagen igennem. Ansigtscremen er desuden fri for parabener.Anvendelse:Påfør ansigtscremen på nyrenset hud. Fordel cremen jævnt på både ansigt og hals. Den farvede dagcreme kan anvendes når som helst, du ønsker en fejlfri finish. Afslut eventuelt med din foretrukne foundation for en ekstra flot glød.BONUSTIP:  Glowstarter kommer i forskellige nuancer, der kan anvendes separat eller sammen for en smuk contour eller en perfekt solglød.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Dag til dag levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hudpleje Ansigtspleje Ansigtscreme Dagcreme Glamglow 50 ml Fugtgivende Glansgivende Med farve Parabenefri og organisk Plejende Alle hudtyper

Beskrivelse

En farvet dagcreme, der giver huden en smuk og sund glød.

Ansigtscremen giver din hud et dagligt quick fix, så du får en strålende glød og øjeblikkeligt ser mere frisk ud. Derudover har ansigtscremen en silkeblød konsistens, der gør den skøn at påføre.

Den farvede dagcreme er baseret på en unik formel med shea butter, jojobaolie og hyaluron. De aktive ingredienser udfylder fine linjer i huden, plejer i dybden samt har en genopfriskende effekt. Du efterlades med et sundt look hele dagen igennem.

Ansigtscremen er desuden fri for parabener.

Anvendelse:
Påfør ansigtscremen på nyrenset hud. Fordel cremen jævnt på både ansigt og hals. Den farvede dagcreme kan anvendes når som helst, du ønsker en fejlfri finish. Afslut eventuelt med din foretrukne foundation for en ekstra flot glød.

BONUSTIP:  Glowstarter kommer i forskellige nuancer, der kan anvendes separat eller sammen for en smuk contour eller en perfekt solglød.
Skriv din egen anmeldelse
Log ind eller tilmeld for at give bedømmelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration