ghd Platinum Styler - White

spar18%

Din pris 1.549,00 kr Vejl. udsalgspris 1.899,00 kr
Status:På lager
Dette glattejern er skabt ud fra en ny og forbedret teknologi udviklet af ghd. En teknologi der gør det nemmere at glatte håret, også selvom du har meget tykt og genstridigt hår, som til tider virker helt utæmmeligt. Platinum styleren er skånsom overfor håret og reducerer knækkede hårstrå med mere end 50% Giver samtidig din hårfarve en ultimativ udstråling, og fremhæver glansen i din hårfarve op til 20% ekstra. Efterlader håret stærkt og med en sund og misundelsesværdig udstråling. Er baseret på tri-zone teknologi, hvilket vil sige at der er 3 varmesensorer i hver plade, som sikre dig en jævn og konstant varmefordeling, mens du anvender styleren. Glattejernet har en max temperatur på 185°C. Sørger for at forme og glatte håret uden at skade det. Er nem at anvende og glider let igennem håret, og giver dig et silkeblødt og glat resultat. Til glattejernet følger der en beskyttelseshætte i silikone med. Ledningen er en drejeledning, så du nemt kan vende og dreje jernet, på alle leder og kanter under styling. Ledningen er 2,7 meter. Ghd Platinum har en sleepfunktion, hvilket vil sige at den slukker automatisk, hvis den ikke er blevet brugt i en halv time. Reklamationsret - Du har naturligvis 2 års reklamationsret på dit stylingjern købt hos BEAUTYCOS, butik eller webshop.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Hurtig levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje El-artikler Glattejern GHD Beskyttende

Beskrivelse

Dette glattejern er skabt ud fra en ny og forbedret teknologi udviklet af ghd.

En teknologi der gør det nemmere at glatte håret, også selvom du har meget tykt og genstridigt hår, som til tider virker helt utæmmeligt.

Platinum styleren er skånsom overfor håret og reducerer knækkede hårstrå med mere end 50% Giver samtidig din hårfarve en ultimativ udstråling, og fremhæver glansen i din hårfarve op til 20% ekstra.

Efterlader håret stærkt og med en sund og misundelsesværdig udstråling.

Er baseret på tri-zone teknologi, hvilket vil sige at der er 3 varmesensorer i hver plade, som sikre dig en jævn og konstant varmefordeling, mens du anvender styleren.

Glattejernet har en max temperatur på 185°C.

Sørger for at forme og glatte håret uden at skade det.

Er nem at anvende og glider let igennem håret, og giver dig et silkeblødt og glat resultat.

Til glattejernet følger der en beskyttelseshætte i silikone med.

Ledningen er en drejeledning, så du nemt kan vende og dreje jernet, på alle leder og kanter under styling. Ledningen er 2,7 meter.

Ghd Platinum har en sleepfunktion, hvilket vil sige at den slukker automatisk, hvis den ikke er blevet brugt i en halv time.

Reklamationsret - Du har naturligvis 2 års reklamationsret på dit stylingjern købt hos BEAUTYCOS, butik eller webshop.

Skriv din egen anmeldelse
Log ind eller tilmeld for at give bedømmelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration