GHD Platinum+ Black Styler

spar22%

final_price
Din pris 1.549,00 kr Vejl. udsalgspris 1.999,00 kr
Status:På lager
Et keramisk glattejern med en ny og forbedret SMART-teknologi, der forudser dit hårs behov.Glattejernet er skabt med en innovativ ultra-zone teknologi, hvor styleren analyserer hver sektion af dit hår, og derved sikrer en optimal varmefordeling på 185 grader over begge plader. Temperaturen aflæses på pladerne 250 gange i sekundet, hvorved glattejernet undersøger hårets tykkelse og med hvilken hastighed, du styler dit hår. På den måde kan glattejernet selv finde den optimale temperatur til lige præcis din hårtype, så du er sikret et perfekt resultat særligt tilpasset til dit hår.Glattejernet er udstyret med 24 mm keramiske plader, der nemt glider igennem håret. Pladerne holdes sammen af en ønskebensformet hængsel, der gør, at de ikke lukker helt tæt sammen. Dette gør det nemmere for dig at glatte håret uden at hive i og ødelægge hårstråene. Glattejernet er også designet med runde kanter for en nemmere styling af krøller og bølger.Styleren har en universal strømforsyning, så du kan glatte dit hår, uanset hvor i verden du befinder dig. Den indbyggede sleep-mode funktion sikrer desuden, at dit glattejernet automatisk slukker efter 30 minutter uden brug.Resultatet er 70% sundere og stærkere hår med færre knækkede hårstrå og 20% mere glans. Derudover er styleren ekstra skånsom mod din hårfarve.Glattejernet har en 2.7 meter drejeledning, og der medfølger en varmebeskyttende hætte, så du kan tage dit glattejern med dig overalt.Reklamationsret - Du har naturligvis 2 års reklamationsret på dit stylingjern købt hos BEAUTYCOS butik eller webshop.
... Læs mere
Dag til dag levering Levering 1-2 arbejdsdage
Hurtig levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje El-artikler Glattejern GHD Beskyttende

Beskrivelse

Et keramisk glattejern med en ny og forbedret SMART-teknologi, der forudser dit hårs behov.

Glattejernet er skabt med en innovativ ultra-zone teknologi, hvor styleren analyserer hver sektion af dit hår, og derved sikrer en optimal varmefordeling på 185 grader over begge plader. Temperaturen aflæses på pladerne 250 gange i sekundet, hvorved glattejernet undersøger hårets tykkelse og med hvilken hastighed, du styler dit hår. På den måde kan glattejernet selv finde den optimale temperatur til lige præcis din hårtype, så du er sikret et perfekt resultat særligt tilpasset til dit hår.

Glattejernet er udstyret med 24 mm keramiske plader, der nemt glider igennem håret. Pladerne holdes sammen af en ønskebensformet hængsel, der gør, at de ikke lukker helt tæt sammen. Dette gør det nemmere for dig at glatte håret uden at hive i og ødelægge hårstråene. Glattejernet er også designet med runde kanter for en nemmere styling af krøller og bølger.

Styleren har en universal strømforsyning, så du kan glatte dit hår, uanset hvor i verden du befinder dig. Den indbyggede sleep-mode funktion sikrer desuden, at dit glattejernet automatisk slukker efter 30 minutter uden brug.

Resultatet er 70% sundere og stærkere hår med færre knækkede hårstrå og 20% mere glans. Derudover er styleren ekstra skånsom mod din hårfarve.

Glattejernet har en 2.7 meter drejeledning, og der medfølger en varmebeskyttende hætte, så du kan tage dit glattejern med dig overalt.

Reklamationsret - Du har naturligvis 2 års reklamationsret på dit stylingjern købt hos BEAUTYCOS butik eller webshop.
Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:ghd Platinum+ Black Styler
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.