GHD Max Styler

spar30%

Din pris 1.019,00 kr Vejl. udsalgspris 1.449,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Oplev den nye og opdaterede version af det klassiske ghd Gold Max glattejern. Er udstyret med ny keramisk varmeteknologi, der sikrer dig en forbedret styling af dit hår. Sørger for at give dig den optimale varme til at style dit hår og efterlade dig med et glat, glansfuldt og sundt resultat. Glattejernet er udstyret med ekstra brede plader på 5,8 cm, hvilket gør jernet ideelt til tykt og langt hår. Varmepladerne er glatte og let adskilte, så de lettere glider gennem håret. Desuden er de afrundede, så det er nemt for dig at skabe bølger eller krøller.Har en ledning på 2.7m. samt en max temperatur på 185 grader, hvorved du kan glatte dit hår uden at skade det. Jernet varmer op på blot 30 sekunder, så du hurtigt og nemt kan komme i gang med at style. Jernet er udstyret med en smart "sleep mode" funtion, der sikrer, at jernet automatisk slukker efter 30 minutter uden brug. Reklamationsret: Du har naturligvis 2 års reklamationsret på dit stylingjern købt hos BEAUTYCOS, butik eller webshop.NB! Husk ikke at fjerne hologrammet fra jernets ledning, da dette er dit garanti-bevis. Fjernes dette bortfalder garantien.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Hurtig levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje El-artikler Glattejern Gaveidéer Gaver til hende Studentergaver GHD

Beskrivelse

Oplev den nye og opdaterede version af det klassiske ghd Gold Max glattejern.

Er udstyret med ny keramisk varmeteknologi, der sikrer dig en forbedret styling af dit hår. Sørger for at give dig den optimale varme til at style dit hår og efterlade dig med et glat, glansfuldt og sundt resultat.
Glattejernet er udstyret med ekstra brede plader på 5,8 cm, hvilket gør jernet ideelt til tykt og langt hår. Varmepladerne er glatte og let adskilte, så de lettere glider gennem håret. Desuden er de afrundede, så det er nemt for dig at skabe bølger eller krøller.
Har en ledning på 2.7m. samt en max temperatur på 185 grader, hvorved du kan glatte dit hår uden at skade det. Jernet varmer op på blot 30 sekunder, så du hurtigt og nemt kan komme i gang med at style.
Jernet er udstyret med en smart "sleep mode" funtion, der sikrer, at jernet automatisk slukker efter 30 minutter uden brug.
Reklamationsret: Du har naturligvis 2 års reklamationsret på dit stylingjern købt hos BEAUTYCOS, butik eller webshop.
NB! Husk ikke at fjerne hologrammet fra jernets ledning, da dette er dit garanti-bevis. Fjernes dette bortfalder garantien.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:ghd Max Styler
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.