GHD Guardian Conditioner For Color Treated Hair

spar92%

Din pris 19,00 kr Vejl. udsalgspris 239,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 dages levering
ghd Guardian Conditioner For Color Treated Hair 250ml.Hvis du ikke vil have din hårfarve skal falme er det en god ide hvis at du anvender ghd Guardian Conditioner da det er en balsam til farvebehandlet hår.Det er en fugt givende conditioner som bevarer farven længere samtidig med at den tilføjer håret elasticitet, glans og fugt. Der ud over giver den også UVA-beskyttelse.Det er en conditioner som trtænger dybt ind i hårkernen og reparerer skader forårsaget af varmebahandlinger og kemiske behandlinger.Hårets overflade beskyttes ligeledes mod UV-stråler .Statisk elektricitet reduceres med Guardian Conditioner og håret bliver nemmere at rede ud. Hydrolyseret vegetabilsk protein er med til at give håret en intensiv pleje og modstandskraft over for fugt så krus undgås.BEAUTYCOS - bevar gløden
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Hurtig levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje Shampoo & Conditioner Conditioner GHD Farvet hår Skadet og slidt hår Tørt hår Beskyttende Mod skadet og slidt hår Til farvet og behandlet hår

Beskrivelse

ghd Guardian Conditioner For Color Treated Hair 250ml.

Hvis du ikke vil have din hårfarve skal falme er det en god ide hvis at du anvender ghd Guardian Conditioner da det er en balsam til farvebehandlet hår.

Det er en fugt givende conditioner som bevarer farven længere samtidig med at den tilføjer håret elasticitet, glans og fugt. Der ud over giver den også UVA-beskyttelse.

Det er en conditioner som trtænger dybt ind i hårkernen og reparerer skader forårsaget af varmebahandlinger og kemiske behandlinger.

Hårets overflade beskyttes ligeledes mod UV-stråler .

Statisk elektricitet reduceres med Guardian Conditioner og håret bliver nemmere at rede ud.

Hydrolyseret vegetabilsk protein er med til at give håret en intensiv pleje og modstandskraft over for fugt så krus undgås.

BEAUTYCOS - bevar gløden
Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:ghd Guardian Conditioner For Color Treated Hair
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.