GHD Gold Styler

spar31%

final_price
Din pris 1.059,00 kr Vejl. udsalgspris 1.549,00 kr
Status:På lager
Oplev den nye og opdaterede version af de klassiske Gold glattejern.  Er baseret på innovativ dual-zone teknologi, hvilket vil sige at den har to varme sensorer istedet for en.  Sørger for at give dig den optimale varme til at style dit hår, og efterlade dig med et glat, glansfuldt og sundt udseende resultat.  Varmepladerne er let adskilte, så de glider lettere gennem håret.Desuden er de afrundede, så det er lettere for dig at opnå bølger eller krøller Har en ledning på 2.7m, samt en max temperatur på 185 grader. Og så varmer den op på intet mindre end 25 sekunder, så du hurtigt og nemt kan komme igang med at style.  Jernet har funktionen "Sleep mode". "Sleep mode" er en funktion der gør at jernet slukker af sig selv, hvis det har stået ubrugt i 30 minutter.  Reklamationsret - Du har naturligvis 2 års reklamationsret på dit stylingjern købt hos BEAUTYCOS, butik eller webshop. Husk ikke at fjerne hologrammet fra jernets ledning, da dette er dit garanti-bevis. Fjernes dette bortfalder garantien.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Dag til dag levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje El-artikler Glattejern Gaveidéer Studentergaver GHD

Beskrivelse

Oplev den nye og opdaterede version af de klassiske Gold glattejern. 

Er baseret på innovativ dual-zone teknologi, hvilket vil sige at den har to varme sensorer istedet for en. 

Sørger for at give dig den optimale varme til at style dit hår, og efterlade dig med et glat, glansfuldt og sundt udseende resultat. 

Varmepladerne er let adskilte, så de glider lettere gennem håret.Desuden er de afrundede, så det er lettere for dig at opnå bølger eller krøller

Har en ledning på 2.7m, samt en max temperatur på 185 grader. Og så varmer den op på intet mindre end 25 sekunder, så du hurtigt og nemt kan komme igang med at style. 

Jernet har funktionen "Sleep mode". "Sleep mode" er en funktion der gør at jernet slukker af sig selv, hvis det har stået ubrugt i 30 minutter. 

Reklamationsret - Du har naturligvis 2 års reklamationsret på dit stylingjern købt hos BEAUTYCOS, butik eller webshop.

Husk ikke at fjerne hologrammet fra jernets ledning, da dette er dit garanti-bevis. Fjernes dette bortfalder garantien.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:ghd Gold Styler
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.