GHD Gold Series Mini Styler

Prisgaranti
Vi har prisgaranti på alle varer
SPOTPRIS 1.031,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 arbejdsdage
GHD Gold Series er en serie der til dato er det mest strømlinede ghd glattejern. Det er en opgradering af tidligere GHD glattejern. GHD Gold Series har fået belagt varmepladerne med en nano-silver belægning, som sikrer et ekstremt glansfuldt hår! Lækkert Nyt Design.GHD Gold Series har fået et mere strømlinet og mere elegant design end de tidligere GHD glattejern. Selve glattejernet er blevet lettere og glattejernet har fået en bedre og mere isolerende beskyttelse imod varmen fra varmepladerne, så ydersideerne bliver derfor ikke længere varme, der hvor man holder imens man glatter. Glatterjernets forbedring gør at GHD Gold Series er et fantastisk stylingværktøj der er nemt at anvende. Med det ekstra bløde, strømlinede og elegante design kan man nu endnu nemmere skabe det perfekte look, uanset hvilken frisure man vil lave; krøller, fald, svip og glansfulde længder!De bedste varmeplader på markedet.De nye gyldne varmeplader på GHD Gold Series glattejern er blevet mere strømlinede. Med varmepladernes nye design og nano-silver belægning er du sikret et glattejern der glider igennem håret, som var det silke. Nano-silver belægningen, sikrer et fantastisk glansfuldt look når glattejernet let og ubesværet glider igennem håret.Endnu et plus ved GHD Gold Series er, at tromlerne er afrundet endnu mere end de tildliger glattejern fra GHD. Det gør at glattejernet nemt kan skabe krøller i håret og tilpasse sig hårets bevægelser. Glattejernet er dermed det glattejern på markedet, som er mest skånsomt mod håret!GHD Gold Series glattejern har desuden den funktion at de efter 30 minutter slukker, hvis det ikke har været i brug, så der ikke sker nogle fordærdelige uheld. GHD Gold Series kan man nemt tage med i kufferten når man skal ud at rejse. Glattejernet har nemlig en indbygget universal strømspændings omformer, der tilpasser sig den lokale strømspænding, uanset hvor i verden du befinder dig. Du er dermed sikret en optimal ydeevne fra dit glattejern, uanset hvilken stikkontakt du tilslutter din styler.Ved hjælp af det avancerede styrkekredsløb opretholder glattejernet den optimale temperatur, under hele stylingen.GARANTI - Du har naturligvis fuld garanti på alle varer som er købt hos BEAUTYCOS, butik eller webshop. Ved fejl eller mangler kan du altid komme ind i een af vores butikker og få råd og vejledning. Priserne er her de samme som webshoppen på GHD stylers. Ved forsendelse skriv da altid en mail til os inden. På den måde sikre vi os at vi modtager på korrekt adresse.Mål: Jernet er 26 cm langtPladen er 1,4 cm bred
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje El-artikler Glattejern Mini glattejern GHD Beskyttende

Beskrivelse

GHD Gold Series er en serie der til dato er det mest strømlinede ghd glattejern. Det er en opgradering af tidligere GHD glattejern. GHD Gold Series har fået belagt varmepladerne med en nano-silver belægning, som sikrer et ekstremt glansfuldt hår!

Lækkert Nyt Design.
GHD Gold Series har fået et mere strømlinet og mere elegant design end de tidligere GHD glattejern. Selve glattejernet er blevet lettere og glattejernet har fået en bedre og mere isolerende beskyttelse imod varmen fra varmepladerne, så ydersideerne bliver derfor ikke længere varme, der hvor man holder imens man glatter.

Glatterjernets forbedring gør at GHD Gold Series er et fantastisk stylingværktøj der er nemt at anvende. Med det ekstra bløde, strømlinede og elegante design kan man nu endnu nemmere skabe det perfekte look, uanset hvilken frisure man vil lave; krøller, fald, svip og glansfulde længder!

De bedste varmeplader på markedet.
De nye gyldne varmeplader på GHD Gold Series glattejern er blevet mere strømlinede. Med varmepladernes nye design og nano-silver belægning er du sikret et glattejern der glider igennem håret, som var det silke. Nano-silver belægningen, sikrer et fantastisk glansfuldt look når glattejernet let og ubesværet glider igennem håret.

Endnu et plus ved GHD Gold Series er, at tromlerne er afrundet endnu mere end de tildliger glattejern fra GHD. Det gør at glattejernet nemt kan skabe krøller i håret og tilpasse sig hårets bevægelser. Glattejernet er dermed det glattejern på markedet, som er mest skånsomt mod håret!

GHD Gold Series glattejern har desuden den funktion at de efter 30 minutter slukker, hvis det ikke har været i brug, så der ikke sker nogle fordærdelige uheld.

GHD Gold Series kan man nemt tage med i kufferten når man skal ud at rejse. Glattejernet har nemlig en indbygget universal strømspændings omformer, der tilpasser sig den lokale strømspænding, uanset hvor i verden du befinder dig. Du er dermed sikret en optimal ydeevne fra dit glattejern, uanset hvilken stikkontakt du tilslutter din styler.
Ved hjælp af det avancerede styrkekredsløb opretholder glattejernet den optimale temperatur, under hele stylingen.

GARANTI - Du har naturligvis fuld garanti på alle varer som er købt hos BEAUTYCOS, butik eller webshop. Ved fejl eller mangler kan du altid komme ind i een af vores butikker og få råd og vejledning. Priserne er her de samme som webshoppen på GHD stylers.
Ved forsendelse skriv da altid en mail til os inden. På den måde sikre vi os at vi modtager på korrekt adresse.

Mål:

Jernet er 26 cm langt

Pladen er 1,4 cm bred

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:ghd Gold Series Mini Styler
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Bring Burd DAO GLS Instabox PostNord