ghd Eclipse Sort

final_price
Din pris 1.649,00 kr Vejl. udsalgspris 1.849,00 kr
Status:Ikke på lager
GHD Eclipse Sort Bring orden til kaotisk og udfordrende hår med en ny og revolutionerende varmeteknologi. GHD Eclipse er udstyret med en banebrydende, patenterede tri-zone teknologi. Seks hurtigtænkende sensorer sikrer altid den helt rigtige varme, på det rigtige tidspunkt for optimal varmekontrol. Med GHD Eclipse vil du få magten til at kontrollere ethvert hår uanset hårtype.  Den nye GHD ECLIPSE er uden overdrivelse den bedste styler, du nogensinde vil få fingrene i. Vil du vide hvorfor? Dens banebrydende, patenterede tri-zone teknologi sikrer altid den helt rigtige varme, på det rigtige tidspunkt for ultimativ stylingpower.GARANTI - Du har naturligvis fuld garanti på alle varer som er købt hos BEAUTYCOS, butik eller webshop. Ved fejl eller mangler kan du altid komme ind i een af vores butikker og få råd og vejledning. Priserne er her de samme som webshoppen på GHD stylers. BEAUTYCOS we care for your hair
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Dag til dag levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje El-artikler Glattejern GHD

Beskrivelse

GHD Eclipse Sort

Bring orden til kaotisk og udfordrende hår med en ny og revolutionerende varmeteknologi. GHD Eclipse er udstyret med en banebrydende, patenterede tri-zone teknologi. Seks hurtigtænkende sensorer sikrer altid den helt rigtige varme, på det rigtige tidspunkt for optimal varmekontrol. Med GHD Eclipse vil du få magten til at kontrollere ethvert hår uanset hårtype. 

Den nye GHD ECLIPSE er uden overdrivelse den bedste styler, du nogensinde vil få fingrene i. Vil du vide hvorfor? Dens banebrydende, patenterede tri-zone teknologi sikrer altid den helt rigtige varme, på det rigtige tidspunkt for ultimativ stylingpower.

GARANTI - Du har naturligvis fuld garanti på alle varer som er købt hos BEAUTYCOS, butik eller webshop. Ved fejl eller mangler kan du altid komme ind i een af vores butikker og få råd og vejledning. Priserne er her de samme som webshoppen på GHD stylers.

BEAUTYCOS we care for your hair

Skriv din egen anmeldelse
Log ind eller tilmeld for at give bedømmelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration