ghd Curve Classic Wave Wand - Gift Set Arctic Gold

spar23%

Din pris 1.149,00 kr Vejl. udsalgspris 1.499,00 kr
Status:På lager
ghd har gjort det igen, nu med skønne effektive krøllejern, der skaber krøller eller bølger der holder hele dagen. ghd Curve Classic Wave Wand, er et krøllejern der skaber naturlige store hollywood bølger. Jernet er særlig god til mellemlangt-langt hår. Den er designet med den patenterede tri-zone teknologi, som via 6 sensorer sikrer en jævn varme, hvilket resulterer i en ensartet varmefordeling og konstant temperatur på 185°C. Selve jernet er formet som en ovalformet syl, som er og bliver et sikkert hit til eksklusive store bølger. Så glem de dårlige hårdage, med ghd Classic Wave Wand er du sikret et perfekt resultat hver gang. Krøllejernet måler 38mm - 26 mm i diameter, hvor spidsen af jernet er den tyndeste del. Sylen er utrolig nem at anvende, da du kan holde på spidsen af jernet, hvor den er kold - hvilket giver dig maksimal kontrol over din krøllestyling. Du kan nemt ligge krøllejernet fra dig under styling, da den også har en støttefod. - Keramisk overflade, hvilket giver et smukt og glansfuldt finish - Sleep-mode aktiverer og slukker styleren, hvis det ikke har været anvendt i 30 min. - Har 2,6 meter leding - Universal strømtilslutning, så du kan have det med dig overalt. - Passer til alle hårtyper - Varmeresistent opbevaringstaske medfølger i smukt Artic Gold design - Altid 2 års reklamationsret hos BEAUTYCOS
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Dag til dag levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje El-artikler Krøllejern ghd

Beskrivelse

ghd har gjort det igen, nu med skønne effektive krøllejern, der skaber krøller eller bølger der holder hele dagen.

ghd Curve Classic Wave Wand, er et krøllejern der skaber naturlige store hollywood bølger.

Jernet er særlig god til mellemlangt-langt hår.

Den er designet med den patenterede tri-zone teknologi, som via 6 sensorer sikrer en jævn varme, hvilket resulterer i en ensartet varmefordeling og konstant temperatur på 185°C.

Selve jernet er formet som en ovalformet syl, som er og bliver et sikkert hit til eksklusive store bølger. Så glem de dårlige hårdage, med ghd Classic Wave Wand er du sikret et perfekt resultat hver gang.

Krøllejernet måler 38mm - 26 mm i diameter, hvor spidsen af jernet er den tyndeste del. Sylen er utrolig nem at anvende, da du kan holde på spidsen af jernet, hvor den er kold - hvilket giver dig maksimal kontrol over din krøllestyling. Du kan nemt ligge krøllejernet fra dig under styling, da den også har en støttefod.

- Keramisk overflade, hvilket giver et smukt og glansfuldt finish

- Sleep-mode aktiverer og slukker styleren, hvis det ikke har været anvendt i 30 min.

- Har 2,6 meter leding

- Universal strømtilslutning, så du kan have det med dig overalt.

- Passer til alle hårtyper

- Varmeresistent opbevaringstaske medfølger i smukt Artic Gold design

- Altid 2 års reklamationsret hos BEAUTYCOS

Skriv din egen anmeldelse
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration